'Yol Arkadaşım'da mini etek kavgası!

Show TV ekranlarında “Seda Sayan’la Yol Arkadaşım” rüzgarı yepyeni bölümleriyle esmeye devam ediyor. Doğru insanı bulmak için yola çıkan çiftler, halk jürisinin tarafsız yorumlarıyla kararlarını veriyor. Jüri üyelerinin hayat tecrübeleriyle evlenmek hayali kuran çiftlere yol gösterme çabaları çoğu zaman ateşli tartışmalara neden oluyor! Programın bugünkü bölümünde Ahmet ile Burcu’nun ‘Mini Etek’ tartışması damgasını vurdu.

'Yol Arkadaşım'da mini etek kavgası!

Evlenme hayalleriyle hayat boyu yol arkadaşı arama macerasının anlatıldığı reality şov Seda Sayan’la Yol Arkadaşım, seyircisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Hayatlarını doğru insanla birleştirmek isteyen ancak bunun yolunu bir türlü bulamayan çiftler, halk jürisinin yorumlarıyla şekilleniyor.

MİNİ ETEK KAVGASI!

Programın bugünkü bölümünde evlenmek hayaliyle stüdyoya gelen Ahmet ile Burcu, birbirlerinden isteklerini sıraladılar. Burcu’nun mini etek giymek istemesi Ahmet’i sinirlendirirken halk jürisi arasında da fikir ayrılıklarına neden oldu. ‘Mini etek’ tartışmasına katılan Seda Sayan da yorumunu yaparak; “Bu adam sana bu mini eteği giydirmez” dedi. Bunun üzerine söz hakkı alan 10 kişilik halk jürisi de genel olarak oyunu belirtti. Halk jürisinin 7’si olumsuz oy verirken yalnızca 3’ü olumlu oy kullandı. Bunun üzerine Seda Sayan, çiftlerin birbirini yanlış anladığını belirterek bir süre daha birbirlerini tanımaları gerektiğini belirtti.