YILLAR SONRA GELEN BOMBA İTİRAF

Ünlü Diva Bülent Ersoy, seneler sonra hangi ünlü sanatçıyla yaptıkları yanlışı düzeltmeye çalışıyor?

YILLAR SONRA GELEN BOMBA İTİRAF

Geçtiğimiz gün yeni sahne alacağı gece klübünde basın toplantısı yaptı Bülent Ersoy'la İzzet Yıldızhan. Habere göre, neşesi yerinde olan ünlü diva, geçmişe dair çok özel itiraflarda bulundu.

'İbrahim Tatlıses ve benim yüzümden Gazino'lar ve klüpler bu kadar kötü durumda, biz batırdık şimdi düzeltmeye çalışıyoruz'

YILLAR SONRA GELEN BOMBA İTİRAF

Geçmişte sahne aldığı gazinolarda çok büyük paralara sahneye çıktığını söyleyen Bülent Ersoy, 'Geçmişte batırdık şimdi toparlamaya çalışıyoruz. Geçmişte çok büyük paralar istedik. Özellikle Fahrettin Aslan zamanında. Ben bir yandan İbrahim Ttalıses bir yandan çok büyük paralar istedik ve çok geniş tuttuk kadroları. Rahmetli Fahrettin Aslan hep söylerdi bize, bu işi siz ikiniz bitirdiniz diye. Adam öldü göremedi yazık ama biz şimdi toparlamaya çalışıyoruz' dedi.

YILLAR SONRA GELEN BOMBA İTİRAF

'Mekanların yaşaması lazım'

Sahne alınacak mekanların yaşaması gerektiğini söyleyen Bülen Ersoy ve İzzet Yıldızhan, 'Müziğin ve Gazino kültürünün yaşaması için özverili olmak lazım. Bu yüzden bizde, mekan sahipleride karşılıklı ödün verip üstümüze düşeni yapacağız' dediler.

(ayaklıgazete)