YILDIZLAR SAVAŞI BAŞLIYOR
Ünlü sanatçılar, ekonomik krize ve korsancılara rağmen yeni albümlerini birer birer piyasaya sürecek...

Son yıllarda, korsan CD ve internetten yasadışı indirilen şarkılar nedeniyle zor günler yaşayan müzik sektörü, önümüzdeki günlerde hareketlenecek. Çünkü; ünlü sanatçılar yeni albümlerinin son hazırlıklarını yapmaya başladı.
REKABET OLACAK
Müzik piyasasına renk katması beklenen albümler, mayıs ve haziranda yağmur gibi yağacak ve tam bir yıldızlar savaşına neden olacak. Birbirleriyle rekabet edecek yıldızlar arasında, Sibel Can, Yalın, Tarkan ve Yıldız Tilbe'nin yanı sıra; İbrahim Tatlıses, Sezen Aksu, Kenan Doğulu, Özcan Deniz ve Petek Dinçöz yer alacak. Bu isimler, iddialı projelere imza atmak için çok sıkı çalışıyor.
Aysel Gürel'in son bestesi Sibel'in oldu
Bu ay çıkacak yeni albümünün tamamlandığını belirten Sibel Can, 'Çok içime sinen bir albüm oldu. Sezen'in (Aksu) evinde dört yıl önce dinlediğim rahmetli Aysel Gürel'in son şarkısı 'Eğer İstersen'i okumak da bana nasip oldu. Hüsnü Şenlendirici bu şarkıda klarneti ile eşlik etti' dedi.
SERKAN'I BULDUM
Yeni albümünde Tarkan, Sezen Aksu, Gülşen'in şarkılarını da seslendiren Sibel Can, 'Eğer İstersen'in eline geçme sürecini şöyle anlattı: 'Aysel rahmetli olunca, şarkıyı birlikte yaptıkları genç besteci Serkan'ın izini de kaybettim. Meğerse Serkan; plakçım Hüseyin Emre'nin yanında çalışıyormuş... Serkan'a ulaştık ve 'Eğer İstersen'e dört yıl sonra kavuştum. Bu şarkı ayrıca Gürel'in son bestesi olma özelliğini de taşıyor.'
Sezen var, Nazan yok!
Yeni albümünün hazırlıklarını tam gaz sürdüren Tarkan, 'Albümde Sezen ve Yıldız Tilbe'den de parçalar olacak' dedi. Ünlü şarkıcı, gazetecilerin 'Nazan Öncel'in bestesi yok mu peki?' sorusuna 'Nazan Öncel'den parça yok ama albüm çok güzel oluyor' yanıtını verdi.