YEŞİM SALKIM AMERİKA VE PARİS'TE TATİL YAPTI!

KASIM AYI SONUNDA PİYASAYA ÇIKAÇAK ALBÜMÜ İÇİN GÜN SAYAN ÜNLÜ SANATÇI YEŞİM SALKIM BAYRAM TATİLİNİ ÖNCE AMERİKA'DA SONRA PARİS'DE GEÇİRDİ...

YEŞİM SALKIM AMERİKA VE PARİS'TE TATİL YAPTI!

Türk pop müziğinin sevilen sesi Yeşim Salkım, 9 günlük Kurban Bayramı tatilini eşi Hakan Eratik' le birlikte Amerika ve Paris' de geçirdi.

4 aylık hamile olan ve ikinci kez anne olmaya hazırlanan sanatçı; uzun bayram tatilinde Kasım ayı sonunda çıkacak albümünün klibinde giymek üzere kostüm ve doğacak kızları için alış veriş yapmak üzere Paris'e gitti.


Paris Seyahati öncesinde uzun süredir görmediği kızı Gizem'i çok özlediği için önce Amerika'ya giden sanatçı kızı Gizem'le özlem giderdikten sonra hem yeni albümünün tanıtımında giyeceği kostümleri için, hem de 5 ay sonra dünyaya gelecek ikinci kızları için alışveriş yapmak üzere Paris'e gitti.

Hamile kıyafetleri ve sahne kostümleri için 200 bin dolar harcayan sanatçı hayranlarının karşına hamile olarak da şık çıkmanın önemli olduğunu, sanatçının giydiği kostümünün seyirciye bir saygı göstergesi olduğunu bu nedenle çok özel kıyafetler aldığını dile getirdi.

Ayrıca yeni doğacak bebekleri için de şimdiden alış verişe başlayan Yeşim Salkım, eşi Hakan Eratik' in oldukça heyecanlı olduğunu dile getirirdi. Dünya'ya gelecek kızlarının 2011 yılında uğur getireceğini belirtti.
Yeşim Salkım, hamileliğinin son günlerine kadar sahnede olacagını, sevenlerinden ayrılmacagını ve mutlulugunu herkesle paylasacagını dile getirdi.