YENİ FİLMİNDE 'PALA' OLACAK!

'Avrupa Yakası'nın Cem'i Levent Üzümcü, 'Ateşin Düştüğü Yer' filmindeki rolü için saçlarını kazıtacak, pala bıyık bırakacak..

YENİ FİLMİNDE 'PALA' OLACAK!

Yönetmen İsmail Güneş, yeni projesi 'Ateşin Düştüğü Yer' filmi için 'Avrupa Yakası'nın bitmesini bekliyor. Yeni filmde toplumsal kuralların, törelerin ve adetlerin bireyler üzerindeki etkisini anlatacak olan Güneş'in bekleme nedeni ise başrol için sözleştiği Levent Üzümcü.

Ünlü oyuncudan rolü için saçını kazıtmasını ve pala bıyık bırakmasını isteyen Güneş, şunları söyledi: 'Filmdeki karakter için kafamdaki tek isim Levent'ti. Kendisine iki yıl önce projeyi sundum ama dizi sektörü maalesef oyuncuya özgür çalışma fırsatı tanımıyor. Oyuncular, dizideki devamlılıkları nedeniyle başka karaktere bürünemiyor. Hiçbir yönetmen kafasındaki karakteri yaratamıyor.

Hepimizin eli kolu bağlanıyor. Bu Türk Sineması için ciddi bir sorun. Şimdi dizi bitiyor ve Levent, tipini rahatlıkla değiştirebilir.' Üzümcü ise bu film için Güneş'le prensipte anlaştıklarını söyleyerek, 'Yönetmenin kafasında tipleme vardır. Yönetmenle oyuncu senaryo üzerinde konuşur, bu yönetmenle oyuncu arasındadır. Ben Elazığlı bir işçiyi oynayacağım. Oyuncu, rol ne gerektirirse yapar' diye konuştu.