Yeni dizi Çukur'dan iddialı tanıtım afişi

Show TV'de ekranlara gelmeye hazırlanan Çukur'dan ilk tanıtımı afişi geldi. Çarpıcı bir afişle yola çıkan Çukur dizisi böylelikle iddialı bir dizi olacağının ilk sinyalini verdi.

Yeni dizi Çukur'dan iddialı tanıtım afişi

Günlerdir konuşulan Show TV'nin büyük merakla beklenen yeni dizisi Çukur için geri sayım başladı. Oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken Çukur'un ilk tanıtım afişi yayınlandı. Son dönemin başarılı ve genç oyuncuları Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’i aynı projede buluşturan dizinin tanıtım afişinde oldukça çarpıcı bir dil kullanılması dizinin sezona damga vuracağının tüyosunu verdi.

Yeni dizi Çukur'dan iddialı tanıtım afişi

Dizide Koçovalı ailesinin en küçük oğlu, gözü kara ve isyankâr Yamaç karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli ile deli dolu ve dik kafalı, yaşam enerjisiyle herkesi kendine hayran bırakan Sena rolünde izleyeceğimiz Dilan Çiçek Deniz yer alıyor.

Yeni dizi Çukur'dan iddialı tanıtım afişi

Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği dizinin diğer oyuncuları ise son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş.

Çukur’un ilk tanıtımı yarın akşam (25 Eylül Pazartesi) Show TV’de!