'YEMEK' TARTIŞMASINA 'UZAYLI' KARIŞTI!

Habertürk 'Survivor'a katılan ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu'yla konuştu. Çağlayan Topaloğlu, Merve Büyüksaraç'ın ortaya attığı 'Yemek' kavgasıyla ilgili bakın neler söyledi?

'YEMEK' TARTIŞMASINA 'UZAYLI' KARIŞTI!

Babanız "Ben Survivor'a gidiyorum" dediğinde ne hissettiniz?
Dominik'e de gittim. Babamı gidip gördüğümde tanıyamadım. "Baba burada sana ne yaptılar?" dedim. Ayakları davuk gibi olmuş, yüzü morarmış. Çok zor şartlar altında mücadele verdiler.

Gerçekten yemek vermediler mi? Merve Büyüksaraç'ın açıklamaları gündemde ya şimdilerde...
Gerçekten yemek vermediler. Babam tam 14 kilo verdi. Yemek verseler, babamın o kadar kiloyu vermesi imkânsız. Geldiğinde birkaç hafta kendisine gelemedi. Ne zaman "Alp" desem, ağlıyordu. Bu aralar Alp'le hep beraberiz. "Baba benim kardeşlerim varmış da ben bilmiyormuşum" diyorum.

Alp Kırşan giderken, "Mustafa Ağabey'ime çok iyi bakacağım, onu yalnız bırakmayacağım" demişti zaten
Öyle de oldu. Alp, gerçekten o kadar ilgilenmiş ki babamın gönlünü fethetmiş durumda. "Kardeşlerim benimle bu kadar ilgilenmedi" diyor. Survivor bize kardeşler getirdi. Survivor bitti ama biz hâlâ görüşüyoruz. Orada gerçek olan dostluklar varmış ki burada da yaşıyoruz. Ailemiz büyüyor günden güne. Alp geliyor, "Ben Alp Kırşan Topaloğlu" diyor.