YAZ SEZONU DİZİLERİNDEN HANGİLERİ BİTECEK?

2012 yaz sezonunda TV kanalları çok sayıda diziyi izleyicilerin beğenisine sundular. Star TV yaz sezonunda en fazla yeni dizi yayınlayan kanal oldu.

YAZ SEZONU DİZİLERİNDEN HANGİLERİ BİTECEK?

İzleyicilerin beğenisine sunulan dizilerin bazıları final kararı aldı, bazıları yayından kaldırıldı, bazıları ise önümüzdeki sezon da devam kararı aldı. İşte önümüzdeki TV sezonunda devam edecek diziler.

*İBRETİ AİLEM - STAR TV*

Usta oyuncu Müjdat Gezen'in yıllar sonra televizyon izleyicisiyle buluşturan İbreti Aİlem dizisi sosyal medyada fanatik takipçisi olmasına rağmen, Star TV yönetimi tarafından yayından kaldırılma kararı alındı. Dizinin yayınlanacak 2 bölümden sonra yayından kaldırılması planlanıyor.

*DÜŞMAN KARDEŞLER - SHOW TV*

Trakya'da geçen komedi dizisi Düşman Kardeşler, yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyicilerin beğenisini kazandı. Show TV'nin önümüzdeki sezon da diziye devam kararı aldığı öğrenildi. Acun Ilıcalı'nın Show TV'den ayrılmasından dolayı, kanalın yayın akışını doldurmak için dizi ve programlara ihtiyaç duyduğu ve Düşman Kardeşler'in de yayın gününde bir değişiklik olsa bile yayınlanmaya devam edeceği öğrenildi.

*ANNEM UYURKEN - KANAL D*

Yayınlandığı ilk bölümle büyük ilgi çeken dizi daha sonraki bölümlerlede bu başarısını tekrarlayamadı ve beklediği başarıyı elde edemedi. Kanal D yönetimi önümüzdeki hafta başrollerinde Hümeyra ve Büşra Pekin'in oynadığı diziye final yapma kararı aldı. Yayınlanacak 8. bölümle final yapacak olan Annem Uyurken'in ekran macerası bitecek.

*KÜÇÜK HESAPLAR - STAR TV*

Mazhar Alanson'un başrolünde oynadığı dizi, beklenen başarıyı göstermediği için önümüzdeki sezon öncesi yayından kaldırılması bekleniyor. Kanalın yeni yayın döneminde Acun Ilıcalı ile anlaşma yapması ve bazı günleri yarışma programlarına verecek olmasından dolayı, Küçük Hesaplar dizisinin devam etme şansı bulunmuyor.

*KÖTÜ YOL - KANAL D*

Kanal D'nin yaz sezonunda yayınladığı fakat kadrosu ve bütçesi bakımından diğer dizilerden ayrılan Kötü Yol, yayınlandığı günden itibaren izleyicinin beğenisini kazandı. Kanal D'nin önümüzdeki sezonda devam etmesi kesin gözüyle bakılan dizisinin geleceğini yayınlandığı günde elde edeceği başarıya bağlı olacak. Yaz sezonunda karşısında güçlü bir rakip olmayan dizi, zorlu kış sezonunda izleyicilerin beğenisini devam ettirmek için mücadele edecek.

*ÇIPLAK GERÇEK - STAR TV*

Star TV'nin polisiye dizisi Çıplak Gerçekler'in daha önce sadece yaz sezonu için hazırlandığı açıklanmıştı. Dizinin başrol oyuncularının da gelecek sezon için başka dizilerle anlaşma yaptığı biliniyor. Başrol oyuncusu Yetkin Dikinciler, yeni Doktorlar dizisi olarak lanse edilen Merhaba Hayat dizisinde bir doktoru canlandıracağı daha önceden açıklanmıştı. Star TV'nin diziyi ardarda 2 bölüm olarak yayınlaması da gösteriyor ki, Çıplak Gerçekler'in önümüzdeki haftalarda final yapması kaçınılmaz bir son olarak gözüküyor.

*AŞKIN HALLERİ - FOX*

FOX kanalının yaz sezonunda yayınladığı Aşkın Haleri dizisi usta oyuncu Metin Akpınar'lı kadrosuyla, izleyenlerin beğenisini kazandı. Dizinin ekran ömrünün kısa olması beklenmiyor. Yeni sezonda da yayınlanması beklenen dizinin geleceğini önümüzdeki sezon göstereceği mücadeleye bağlı.

Tvaktüel