YATTA PARTİ

'Organizatör' Colin Kazım'ın bir arkadaşının yatında Santos, Güiza, Vederson, Önder ve Roberto Carlos'la sık sık alem yaptığı ortaya çıktı. Böylece hem yönetim hem medyadan kaçan çapkın futbolcular enerjilerini sahada değil yatta harcadılar.

YATTA PARTİ

Süper Lig tarihinin en kötü dönemlerinden birisini yaşayan Fenerbahçe'de gündemin ilk maddesi "alemci futbolcular..." Kazım, Santos ve Önder'in üst üste yaşadıkları skandallardan sonra, gündemi sarsacak bir gerçek gün yüzüne çıkıyor. Takım içinde ismi "alem organizatörü"ne çıkan Colin Kazım'ın, yakın bir arkadaşından ödünç olarak aldığı yatı, seyyar gece kulübüne çevirdiği öğrenildi.

Kazım'ın ayarladığı yatta Santos, Önder, Carlos, Vederson ve Güiza'nın sık sık alem yaptığı belirlendi. Futbolcuların bu sayede hem yönetim hem de medyadan kaçtıkları ifade ediliyor. Yattaki eğlencelerin gecenin geç saatlerine kadar sürdüğü, alemci yıldızların sabah yapılan idmanlara 3-4 saatlik uykuyla çıktıkları öğrenildi. Fenerbahçeli futbolcular, enerjilerini geceleri harcayınca sahada da tel tel döküldüler.

Fenerbahçe yönetimi, alemci yıldızlara tarihi cezalar kesmeye hazırlan yor. Kazım'a 120 bin dolar ve Önder'e 40 bin dolar ceza verileceği öğrenilirken, kaybedilen son 3 maçta forma giyen her oyuncuya da maç baş na 10'ar bin dolar ceza verileceği bildirildi.