Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' sürprizi!

Sempatik oyuncu Seda Bakan, eşi Ali Erel ve yakın arkadaşı Hepsi grubunun sempatik üyelerinden Yasemin Yürük ile Yeniköy'de bir kafede görüntülendi. Keyifle sohbet eden arkadaş gurubundan Yasemin Yürük ve Seda Bakan, muhabirlerin röportaj isteğini kırmayarak sohbetlerine bir süre ara verdiler.

Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' sürprizi!

Uzun zaman sonra Fashion Week organizasyonunda bir araya gelen Hepsi Gurubunun üyeleri Eren, Cemre ve Yasemin, "Acaba grup tekrar bir araya mı geliyor?" sorusunu akıllara getirmişti. Bu konuya açıklık getiren Yasemin Yürük, "Biz zaten üçümüz de Soner Sarıkabadayı’nın şirketinde beraberiz. Bir ayrılık söz konusu değil. Yakın zamanda bir dönüş olacak 3 kişi olarak, Hepsi Grubu olarak yakın zamanda geri dönmüş olacağız. Uzun süren ayrılıkla ilgilide açıklamada bulunan güzel şarkıcı; Bunun nedeni gerçekten içimize sinen bir şarkı bulamadık. Bir de arkadaşlar biz şunu kabul ettiremedik. Artık hiç birimiz 18 yaşında değiliz. Ben artık 30 yaşına geldim. Bize gelen şarkılar hep 'teenage' şarkılar. Baktığınız zaman bunu da okuyup, insanları kandırmak istemiyoruz. Bize uygun yaşımıza ve zaman uygun bir şarkı bulalım ve tekrardan öyle çıkalım diye düşündük. Bir single çalışmamız var yakın zamanda. Gecikme nedeni de söylediğim gibi ince eleyip sık dokumamızdan dolayı." dedi.

Gülçin ile görüşmüyoruz, gerek de duymuyoruz

Grubun eski üyelerinden Gülçin Ergül ile görüşmediklerini söyleyen Yasemin Yürük, peki bir barışma söz konusu mu sorusuna ise, "Açıkçası böyle bir şeye gerekte duymuyoruz. O kendi yolunda ilerliyor." cevabını verdi.

Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' sürprizi!