VEFASIZLIK!

Osman Yağmurdereli’yi anmak için düzenlediği gecede vefasızlık örneği yaşandı.

VEFASIZLIK!

Yağmurdereli’nin yakın dostları gece için tek tek arandı ama katılacağını söyleyen pek çok ünlü organizasyona gitmedi. Gözler özellikle, gelmesine kesin gözüyle bakılan Seda Sayan ve İbrahim Tatlıses’i aradı

Öncelikle yaşlılar olmak üzere insanlığa ve çevreye hizmet veren TÜGEV (Türk Geriatri Vakfı), yaşlı toplumun giderek büyüyen sağlık ve sosyal sorunlarına dikkat çekmek amacıyla önceki gece yıl sonu balosu düzenledi. Vakfın en büyük destekçisi olan ve geçen ağustos ayında vefat eden yapımcı Osman Yağmurdereli’nin de anıldığı gecede, başrolde vefasızlık vardı. Yağmurdereli’nin yakın dostları gece için tek tek arandı ama katılacağını söyleyen pek çok ünlü organizasyona gitmedi.

Geceye katılanların gözleri, gelmesine kesin gözüyle bakılan Seda Sayan ve İbrahim Tatlıses’i aradı. Yağmurdereli’nin en yakın arkadaşı olan Kamil Sönmez de, “Benim Osman’ın adının geçtiği her yerde olmam gerekir” diyerek şehir dışında olmasına rağmen, uçaktan inip anma gecesinin yapıldığı otele geldi.

Seda Sayan’ın Esin Yağmurdereli’ye “Geleceğim” diye söz vermesine rağmen gelmemesi ve aynı gece eşi Onur Şan ile bir kebapçıda objektiflere poz vermesi şaşkınlık yarattı. İbrahim Tatlıses de, “Ekstram var diyerek” anma gecesine katılmadı.

3500 YTL toplandı
Gecede TÜGEV derneği yararına yapılan müzayedeye ilgi de beklenenin çok altındaydı. 70 parça eserin satışa sunulduğu müzayedede 4 parça eser satılırken, Picasso’nun orjinal baskı tablosu da 17 bin 500 YTL’ye alıcı bulmadı. Gecede 3500 YTL toplandı.
Milliyet