UZAN, MERMERCİ AŞKI İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ!

Fransa’ya kaçan Cem Uzan’la sosyetenin gözde bekârlarından Derin Mermerci, Kurban Bayramı’nda Paris’te buluştu

UZAN, MERMERCİ AŞKI İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ!

Champs-Elysees'nin arka sokaklarında romantik bir gün geçiren iki sevgilinin el ele ilk görüntüleri...

AŞKLARI SOSYETEYİ ŞOKE ETMİŞTİ
Paris'te aşk başkadır! Son günlerde sosyetede herkesin dilinde olan Cem Uzan-Derin Mermerci aşkının ilk fotoğrafları HT Magazin'de... Fransa'ya kaçtıktan sonra geçen yaz Bettina Macler'le yaşadığı aşkla gündeme gelen Uzan, bu ilişkisi bittikten sonra İstanbul sosyetesinin en gözde bekârlarından Derin Mermerci'yle aşk yaşamaya başladı. Bankacı sevgilisi Tolga Egemen'den evlilik hazırlıkları yaptığı sırada ayrılan Mermerci'nin kaçak işadamıyla aşkı herkesi şoke etti.

EL ELE YÜRÜYÜŞ, BAŞ BAŞA YEMEK
Her 15 günde bir sevgilisi Cem Uzan'ı ziyaret etmek için Fransa'ya giden Derin Mermerci, bayram tatilinde soluğu yine Paris'te aldı. Champs-Elysees'nin arka sokakların da el ele yürüyen âşıkları OK Dergisi muhabiri Hakan Yağcı ile HT Kulüp kameramanı Atakan Makar görüntüledi. 50 yaşındaki Uzan ile 29 yaşındaki sevgilisi Mermerci, romantik yürüyüşün ardından Paris'te Türklerin uğrak yerlerinden biri olan L'Avenu e'de baş başa yemek yedi.

ROMANTİK YEMEK
Eşi Alara Uzan'la boşanma davası halen devam eden Cem Uzan, Fransa'ya kaçtıktan sonra özellikle aşk hayatıyla gündemden düşmüyor! Bettina Macler'le hızlı bir ilişki yaşayan Uzan şimdi de gönlünü Derin Mermerci'ye kaptırdı. Mermerci, Türkiye'ye gelemeyen Uzan'ı görmek için sık sık Paris'e gidiyor. Bayramı birlikte geçiren iki âşık, baş başa yemek yerken mutlulukları gözlerinden okunuyordu.


Fransa'ya sığındıktan sonra özel hayatı merak edilen Cem Uzan, aşklarıyla Türkiye'de gündem yaratmaya devam ediyor. Önce Habertürk'te, Paris'te bir diskotekte yabancı kızlarla eğlence görüntüleri yayınlanan Cem Uzan, daha sonra Betina Macler ile aşk yaşamaya başlamıştı. Bettina Hanım ile sarmaş dolaş fotoğrafları da ilk benim köşemde yayınlanmıştı. Uzan daha sonra ikinci aşk bombasını Derin Mermerci ile patlattı. Tolga Egemen ile yaşadığı aşkı noktalayan Derin Mermerci, uzun süre Amerika'da kardeşi Yosun Reza'nın yanında kalarak kafasını dağıtmıştı. Mermerci, daha sonra Uzan aşkı ile gündeme geldi. Herkesin peşinde olduğu sevgililer, Paris Champs-Elysees'nin arka sokaklarında ve oturdukları L'Avenue restoranda OK Dergisi muhabiri Hakan Yağcı ile HT Kulüp kameremanı Atakan Makar tarafından görüntülendi.


Birçok ünlü Paris'e gidiyor diye biz de muhabirlerimizi Paris'e yönlendirmiştik. Özellikle de Uzan-Mermerci aşkını görüntülemek istiyorduk. Ve istediğimiz oldu! Derin Mermerci'nin 15 günde bir Paris'e giderek sevgilisi Cem Uzan'ı ziyaret ettiği herkes tarafından bilinse de, çift birlikteliklerini gizli tutmaya özen gösteriyordu. Champs-Elysees'nin arka sokaklarında el ele yürüyerek Türklerin uğrak yerlerinden biri olan L'Avenue'de yemek yerken görüntülenen âşıklar, el ele göz göze masalalarında otururken adeta düşman çatlatıyorlardı. Çiftin aşk karelerini ve haberlerin detaylarını 24 Kasım Çarşamba günü piyasaya çıkacak OK Dergisi'nde görebilirsiniz.

UZAN, MERMERCİ AŞKI İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ!