UZAN EŞİNİ TÜRK SEVGİLİSİYLE BASMIŞ

Boşanmak üzere olduğu konuşulan eşi Cem uzan'ı, Yunanlı bir futbolcuyla aldattığı iddia edilen Alara Uzan'ın sevgilisi Türk çıktı.

UZAN EŞİNİ TÜRK SEVGİLİSİYLE BASMIŞ

İlk defa HT Magazin yazarı Ünal Demirkaya bugün "Kırmızı Halı" isimli köşesinde yazdı.

Cem Uzan, hakkında çıkan tutuklama kararı öncesi Fransa’ya sığınarak Paris’e yerleşmişti. Daha sonra da eşi Alara Uzan ile çocuklarını da yanına getirtmişti. Herkes aynı evi paylaştıklarını zannederken çiftin ayrı evlerde ikâmet ettiğini öğrendik. Alara Hanım’ın eşi Cem Uzan’ı aldattığı, bu nedenle de bir arada yaşamadıkları ortaya çıkmıştı. Hatta Alara Uzan’ın eşini bir Yunan futbolcuyla aldattığı yazılmıştı. Benim kulağıma gelen bir dedikodu ise, Alara Uzan’ın sevgilisinin Yunan değil, Türk olduğu yönünde.

Üstelik bu bey çok tanınmış ve zengin biri de değilmiş. Cem Bey, eşini takip sonucu bu gençle yakalamış. Bu haberler ve başından geçen olaylar sonucunda Türkiye’ye dönmek istemeyen Alara Hanım’ın şu sıralar morali çok bozukmuş. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde en yakın arkadaşı olan Esra Dinçkök’ün de kendisini ziyaret ederek teselli etmeye çalıştığını yazmıştım. İşte bu olayların sonucunda Cem Uzan’dan henüz etkili bir tepki almadığı konuşulan Alara Hanım, arkadaşlarına çok tedirgin olduğunu; Cem Bey’in net bir tavır sergilemediğini ve bunun fırtına öncesi bir sessizlik olduğunu söylüyormuş. Evet, Cem Bey’in sinirli ve deli dolu bir kişiliğe sahip olduğunu herkes bilir. Cem Bey, belki de arada çocukları kalmasın diye olayı sineye çekmiştir.