Ünlülerin uyuşturucu davasında flaş karar!

16. Ağır Ceza Mahkemesi, aralarında Ayşe Selin Boronkay'ın da bulunduğu 17 kişi hakkında tutuklama kararı çıkarttı.

Ünlülerin uyuşturucu davasında flaş karar!

Aralarında Çağatay Ulusoy, Selin Boronkay, Cenk Eren, Gizem Karaca gibi ünlülerin de bulunduğu uyuşturucu davasında şok gelişme.

Mahkeme aralarında menajer Selin Boronkay’ın da bulunduğu 17 kişi hakkında tutuklama kararı çıkarttı.

Geçtiğimiz günlerde kabul edilen ve kamuoyunun yakından tanıdığı ünlü isimlerin yer aldığı uyuşturucu iddianamesiyle ilgili davada flaş gelişme. Davaya bakan İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi iddianamede uyuşturucu temin etmekle suçlanan aralarında Selin Boronkay’ın da bulunduğu 17 kişi hakkında tutuklama kararı çıkarttı.

ÇAĞATAY, GİZEM VE CENK EREN'E YURTDIŞI YASAĞI!

Mahkeme Çağatay Ulusoy, Cenk Eren ve Gizem Karaca hakkında ise yakalama kararı verilmedi. Ancak Ulusoy ve Karaca ve Eren’e yurt dışı çıkış yasağı getirildi.

Sanat ve sosyete camiasına yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonu ile ilgili 4’ü tutuklu 34 şüpheli hakkında Cumhuriyet Savcısı Abdullah Mirza Coşkun tarafından hazırlanan ve 5 ile 15 yıl arasında hapis cezası istenen 149 sayfalık iddianame geçtiğimiz günlerde İstanbul 16. Ağır Ceza mahkemesi tarafından kabul edilmişti.

Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Selin Boronkay, Cenk Eren gibi isimlerin yer aldığı iddianameyi inceleyen 16. Ağır Ceza Mahkemesi Çağatay Ulusoy’a uyuşturucu temin ettiği iddia edilen Selin Boronkay ile yine diğer şüphelilere uyuşturucu temin ettikleri iddia edilen ve torbacı diye tabir edilen 16 kişi hakkında tutuklama kararı verdi.