Ünlüler alışverişte!

Ünlüler alışverişte!

İşadamı Emir Behlil’in eşi Aslı Behlil ve oğluna geçtiğimiz haftasonu Akmerkez’de rastladık. Oğlu ile birlikte sinema keyfi yapan Aslı Hanım daha sonra oğluyla Akmerkez’inoyun bölümüne geçti.Burada biraz vakit geçiren anne oğul daha sonra oyuncak mağazalarını gezip alışveriş yaparak keyifli birgün geçirdi.

Ünlüler alışverişte!

Solgar Türkiye Distribütörü Murat Ersönmez’e geçtiğimiz günlerde Akmerkez’de rastladık. Sinem Güven Ersönmez’in eşi olan Murat Bey, kendisi için kısa bir alışveriş turu attı.

Ünlüler alışverişte!

Ardından Akmerkez’in üst katında yer alan saat ve mücevher mağazasından alışveriş yaparak ayrıldı.

Ünlüler alışverişte!

Yasa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Sabancı’nın zarif eşi Neslihan Sabancı’ya geçtiğimiz günlerde Akmerkez’de rastladık. Neslihan Hanım her zaman olduğu gibi şık giyim tarzıyla dikkat çekiyordu.

Ünlüler alışverişte!

Öğlen saatlerinde alışveriş merkezine gelen Neslihan Hanım önce mağaza vitrinlerini gezdi. Ardından alışveriş için belirlediği mağazalara giderek beğendiği ürünleri satın alarak Akmerkez’den ayrıldı.

Ünlüler alışverişte!

İstanbul cemiyet hayatının tanınmış simalarından Haldun Dormen’in kardeşi Güler Yiğit ve yakın aile dostu olan Yılmaz Uslu’ya Akmerkez’de rastladık.

Ünlüler alışverişte!

Vitrinleri gezip bir yandan da beğendikleri ürünlerle ilgili yorum yapan sıkı dostlar, alışverişlerini keyifli bir şekilde bitirdiler. Alışveriş sonrası yorulan ikili bir kafede oturarak sohbet edip kahvelerini yudumlarken dinlediler.