Ünlü şarkıcı ölümden nasıl döndü?

Avcılar’daki üst geçit felaketinden kıl payı kurtulan ünlü şarkıcı Lara, ilk kez ve sadece Söylemezsem Olmaz’a konuştu. Olayın yaşandığı anlarda fenalaşıp ağlamaya başladığını söyleyen ünlü şarkıcı, yaşadığı korku dolu anları canlı yayında anlattı…Eski eşiyle görüşmediğini de belirten Lara, eski eşine nafaka ödediğini açıkladı…

Ünlü şarkıcı ölümden nasıl döndü?

Ünlü şarkıcının açıklamalarından satır başları şöyle;i

“FENALAŞIP AĞLAMAYA BAŞLADIM”

O gün Manisa’ya doğru yola çıkacaktık ama kuaförüm 15 dakika geç kaldı. Bir baktım toz duman, göz gözü görmez oldu Avcılar’da. Vefat eden minübüs şoförü önümüzden geçti bizi sollayarak. O minübüsün üzerine çöktü köprü. Ben fenalaştım, ağlamaya başladım. Çok zor bir durum yaşadık.

“İNTİHAR HABERLERİ ASILSIZDI”

Geçmişte intihar ettiğime dair haberler çıkmıştı. O haberlerin hepsi asılsızdı. O dönem 65 kiloydum.Yanlış bir ilaç alıyordum; zayıflama ilacı. O ilaçla uyku ilacını birlikte alınca gözümü yoğun bakımda açtım.

“NAFAKAMI VERİP KIZIMI SATIN ALDIM”

Eski eşimle kızım da görüşmüyor ben de görüşmüyorum. Eski eşime nafaka vererek ayrıldım. Bir anlamda nafakamı vererek kızımı satın aldım. Kızımın sesi çok güzel, İngilizce’si de var, ben de kendisine şan dersi veriyorum. Bence kızım gelecekte beni geçecek.