TRT'nin aile komedisi: Kalk Gidelim

TRT1, yeni sezona iddialı yapımlarla giriş yapıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı senaryosu ile dikkat çeken komedi dizisi ‘Kalk Gidelim’ çok yakında TRT1’de!

TRT'nin aile komedisi: Kalk Gidelim

Kış akşamlarında ailecek vakit geçirmek isteyenlere birbirinden farklı dizi ve program keyfi sunan TRT1, yeni yayın dönemine yeni bir aile dizisi ile merhaba demeye hazırlanıyor.

Yapımcılığını STAFF Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Hatice Memiş’in yaptığı, hikayesi Güliz Kuçur’a ait olan, senaryosu Baykut Badem’in ve ekibinin kaleme aldığı ‘Kalk Gidelim’ dizisi çok yakında TRT1’de!

Kalk Gidelim, İstanbul’dan baba ocağına uzanan bir hikâyeyi konu alıyor. Ailesini geride bırakıp İstanbul’a giden Mustafa Ali, sahip olduğu şirketin iflas etmesiyle zenginlik düşkünü karısı ve lüks içinde büyümüş çocuklarıyla köyün yolunu tutmak zorunda kalır. Zengin olduğu süre zarfında ailesini hiç arayıp sormayan hayırsız Mustafa Ali’nin tekrar köye dönüşü ailesinde ve köy halkında nasıl bir şaşkınlık yaratacaktır?

Öte yandan sadece tatil için köye gittiklerini sanan karısı ve çocukları, iflas ettiklerini öğrenince Mustafa Ali’ye ne tepki verecek?

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Kerem Kupacı, Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Yavuz, Füsun Kostak, Can Kıran, Alican Okumuş, Onur Seyit Yaran, Ece Aydemir, Sena Çakır, Pelin Şahin ve daha birçok oyuncunun yer aldığı Kalk Gidelim çok yakında TRT1 ekranlarında.