TRT'DEN MAKAS

İsrail ile Türkiye arasında kriz yaşanmasına neden olan “Ayrılık: Aşkta ve Savaşta Filistin” dizisinin dün akşam yayınlanan ikinci bölümünde bazı sahneler TRT tarafından makaslandı. Dizi geçen haftaya göre izlenme oranını artırsa da beklenen ilgiyi görmedi.

TRT'DEN MAKAS

İŞTE DİZİNİN REYTİNGİ

Dizi A/B'de 1.49 Reyting alarak yüz program arasında 55.

TOTAL'de 0.97 reyting aralarak 44. sırada yer aldı.

Dizinin yapımcı Selçuk Çobanoğlu, dün gece yayınlanan 2. bölümde bazı savaş sahnelerinin çıkarıldığını doğrulayarak " Biz diziyi çekeriz, gerisi TRT'nin tasarrufunda. TRT için çekilen tüm yapımlarda bu önkoşuldur. Denetleme kurulu gerekirse bazı bölümleri keser ya da yeniden çekilmesini isteyebilir. Bunun dışında daha fazla yorum yapamam. Dizinin başlangıcında ilk bölümün özeti de yayınlanmadı." dedi.

Reytingler kötü

Şu ana kadar kendilerine kesin sonuçların gelmediğini belirten yapımcı Selçuk Çobanoğlu " Reytingiler beklediğimizden kötü geldi.. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'in dediği gibi ' Biz bu reytinglere güvenmiyoruz' dedi.

Çıkarılan sahne

İlk bölümde çocuklarının katledildiğini gören Filistinli aile, ikinci bölümde İsrail kontrol noktasına gidip intikam almak istiyor. Buna karşılık İsrailli askerler de Filistinlilere müdahale ediyor ve silahlı çatışma çıkıyor.

Dizinin başlangıcında bu uyarı yayınladı

TRT'DEN MAKAS