Tony Soprano'yu kim oynayacak?

Aliye, Hırsız Polis, Canım Ailem gibi izlenme rekorları kıran dizilere imza atan TMC’nin yapımcılığını üstlendiği dizide mafya babası Tony Soprano’yu Uğur Yücel canlandıracak.

Tony Soprano'yu kim oynayacak?

OCAK AYINDA EKRANA GELECEK

Uğur Yücel, Emmy ödüllü ünlü Amerikan dizisi The Sopranos’tan uyarlanan yeni dizisiyle ocak ayından itibaren tekrar ekranlarda olacak. Son olarak Canım Ailem dizisinde rol alan Yücel, yerli The Sopranos’ta James Gandolfini’nin hayat verdiği mafya babası Tony Soprano’yu canlandıracak.

Tony Soprano'yu kim oynayacak?

Yerli The Sopranos’un yapımcılığını TMC üstlenirken dizi Star TV’de yayınlanacak.

Tony Soprano'yu kim oynayacak?

ABD’DE 6 SEZON YAYINLANDI

1999-2007 yılları arasında 86 bölüm olarak Amerikan HBO Televizyonu’nda yayınlanan The Sopranos’ta, New Jersey’de bir Amerikan-İtalyan mafya ailesi patronu Tony Soprano’nun ailesi ve iş arkadaşlarıyla olan ilişkileri anlatılıyor. Dizi, yayınlandığı süre içerisinde 111 dalda Emmy ödülüne aday olup 21’ini kazanma başarısı gösterdi. Ayrıca 5 dalda da Altın Küre (Golden Globe) kazandı.

Tony Soprano'yu kim oynayacak?

THE SOPRANOS

The Sopranos, 1999-2007 yılları arasında 6 sezon yayınlanmış Amerikan yapımı bir drama, mafya dizisi. Amerika'da HBO, Türkiye'de Cnbc-e kanalında yayınlandı. Şu anda da e2 kanalında tekrar bölümleri yayınlanmakta. Dizi, New Jersey'de yaşayan İtalyan asıllı Amerikan mafya ailesinin etrafında ve kendi aralarında geçen olayları anlatıyor. Tony Soprano, bir mafya babası olarak hem iyi bir aile reisi olmaya, karısıyla, çocuklarıyla, annesiyle ilgilenmeye çalışıyor, hem de New Jersey mafyasının "capo"su sıfatıyla üstüne düşenleri yapmaya çalışıyor. Ama her iki cephede de sorunlar bir türlü yakasını bırakmak bilmiyor. İş ve aile hayatının ortak baskısı sık sık sinir krizleri geçirmesine neden oluyor. Soprano'lar ne klasik bir mafya ailesidir, ne de sıradan sevimli bir aile.