Tom Cruise 50 milyon dolarlık dava açtı!

Tom Cruise, 2012 Haziran ayında Katie Holmes’tan boşanmasının ardından kızı Suri’yi “terk ettiğini” iddia eden yönde haberlere yer verdikleri için "Life & Style" ve "In Touch" dergilerinin yayıncısına 50 milyon dolarlık dava açtı.

Tom Cruise 50 milyon dolarlık dava açtı!

TMZ’nin haberine göre davaya ilişkin evraklarda Cruise, “Hiçbir surette Suri’yi fiziksel, duygusal, finansal ya da farklı bir şekilde hayatımdan çıkarmadım” diyor.

Cruise ayrıca, “Yurtdışında çalıştığım ve Suri’yi bizzat göremediğim zamanlarda dahi (Suri’yle) son derece yakındık (ve öyle olmaya devam ediyoruz)” dedi.

In Touch’ın “Babası Tarafından Terk Edilmiş” başlıklı manşeti yayınladığı sırada iki film çekmekle meşgul olduğunu itiraf eden Cruise, buna rağmen “Bu zaman diliminde Suri’nin annesiyle paylaştığım sayısız e-postaların gösterdiği üzere sürekli Suri’nin hayatındaydım” dedi.

Cruise ayrıca, “Kızımın, kendisiyle olmadığım zamanlarda beni özlediğini bilsem de (tıpkı benim O’nu özlediğim gibi), kendisi çok mutlu bir çocuk ve bizim harika bir ilişkimiz ve neşeli telefon görüşmelerimiz var” dedi.