Tolga Yüce: Komediye bu kadar yatkın olduğumu bilmiyordum..

Oyuncu Tolga Yüce ile bir araya geldik ve yeni projelerini konuştuk.

Tolga Yüce: Komediye bu kadar yatkın olduğumu bilmiyordum..

Yeni projelerle başlayalım. Şevket Çoruh'la birlikte rol aldığınız bir sinema projesi var sanırım. Sosyal medyadan paylaşmıştınız. Nasıl bir film anlatır mısınız?

Yapımcılığını Empati yapımın üstlendiği Yönetmenliğini Özgür Bakır'ın yaptığı Frankenstein Canavar Gibi filmimizde Şevket Çoruh başrolde yer alıyor. Ayrıca kadroda Ruhi Sarı, Bülent Çolak, Ayçin İnci, Uğur Serhan, Hüseyin Elmalıpınar ve Nazlı Tosunoğlu gibi oyuncular yer alıyor. Türk Frankenstein'i çekiyoruz aslında ilk kez çekiliyor. Güzel bir komedi filmi oldu. Çekimlerini geçtiğimiz günlerde tamamladık. Önümüzdeki Ekim gibi büyük ihtimalle vizyona girecek. Çekimlerini İstanbul'da tamamladık. Yurtdışından gelen makyözler Şevket Çoruh'u Frankenstein yaptılar. İzleyiciyi çok ilginç bir sinema filmi bekliyor diyebiliriz.

Kadroda da komedinin önemli isimleri var..

Şevket Çoruh, Bülent Çolak, Ruhi Sarı komedide kendilerini ispatlamış önemli oyuncular ama başka sürprizler de var. Halil Sezai, Gökhan Türkmen gibi isimler de konuk oyuncu olarak filmde yer aldı.

Sizin rolünüz nedir?

Ben orada bir ağır abiyi oynuyorum. Bir Sarı Kenan karakteri ve adamları var. Biz Şevkat Çoruh'u filmde öldürüyoruz. Fakat sonra mucitler onu diriltiyorlar. Bu kez biz tekrar onun peşine düşüyoruz ve maceralar başlıyor.

Değişik bir konu..

Evet son zamanlarda çekilen komedi filmlerine bakıldığında farklı bir komedi filmi olduğunu söyleyebilirim. Yakında inşallah izleyiciyle buluşacak.

Tolga Yüce: Komediye bu kadar yatkın olduğumu bilmiyordum..

Başka ne gibi projeleriniz var?

Bir sinema filmin daha var. Çekimleri İstanbul ve Tekirdağ'da tamamlanan "Ah be İstanbul" isimli filmde "Cevher" karakterini canlandırdım. Cevher gerçekten içime sinen ve şimdiye kadar oynadığım karakterlerden en iyisi diyebilirim. Orada bir de şarkı okuyacağım. Meşhur olmaya çalışan bir kişi, sürekli karşısına engeller çıkıyor ve sonunda intihar ederken bir şarkı söylüyor.

Tarzı ne filmin?

O da komedi. Şansıma bu yıl komedi filmleri oldu. Çok güzel bir kadrosu var. Selahattin Taşdöğen, Ferdi Kurtuldu, Mehmet Kurt, Neslihan Acar, Çiğdem Tunç gibi önemli isimler var.

Genelde hep dram ve aksiyon filmlerinde izledik sizi artık komedi de mi göreceğiz?

Evet genelde hep dram ve aksiyon filmlerinde rol aldım. Bu sene şansıma bütün sinema filmleri komedi oldu. Ben komediye bu kadar yatkın olduğumu bilmiyordum. Bunu yönetmeler de söyledi. "Sert bir mizacın var ama çok iyi bir komedi çıktı senden" dediler. Ondan sonra biraz komediye yüklendim. Komedi, dram beraber yürütüyorum.

Yakın zamanda bir dizi olacak mı?

Aslında bu yıl 3 tane dizi teklifi var. İkisiyle görüşmelerimiz tamamlandı biri ile bayramdan sonra görüşmelerimi gerçekleştireceğim. Kesinlikle güzel bir dizi ile yeni sezona başlayacağım. İnşallah Eylül gibi izleyiciyle buluşurum.

Tolga Yüce: Komediye bu kadar yatkın olduğumu bilmiyordum..

Dizi ismi verebiliyor muyuz?

Şu an netleşmeden bir şey söylemem doğru olmaz.

Peki o da komedi dizisi mi olacak?

Yok. Gelen teklifler arasında biri dönem dizisi, biri askeri bir dizi diğeri de dram. Üçünün de konusu çok iyi.

Dönem dizisine ilgin vardı.

Evet inşallah o olur. Bir teklif geldi, anlaştık gibi bir durum ama imzaları atmadan net bir şey söyleyemem.

Dönem dizileri genelde büyük bütçeli işler oluyor. Öyle bir proje mi?

Evet büyük bir prodüksiyon ve devam eden bir dizi.

Tolga Yüce: Komediye bu kadar yatkın olduğumu bilmiyordum..

Başka sürprizler var mı?

Burç yapımla iki sinema filmi anlaşması yaptım, imzaları attık. Önümüzdeki günlerde Ankara'da ve İzmir'de ayrı sinema filmleri için çekimlere başlayacağız.

Onlar önümüzdeki sene için mi?

Yok bu yıl vizyona sokacaklar sanırım.

Sizin de yapımcılığını yaptığınız bir sinema filmi vardı.

Evet ama onu biraz erteledik. Kış sahneleri olduğu için yazın çekemiyoruz, önümüzdeki sene için planlıyoruz. Her şey hazır bakalım.

Nagihan Karadere ile de aşk haberleri çıkmıştı. Sonra taraflar yalanladı ama bu haberler nasıl çıktı?

Nagihan Karadere ile "Ah be İstanbul" filminde rol aldık. Orada bir fotoğraf çektirip sosyal medya hesabından paylaştı. Sonrasında medya böyle bir yakıştırmada bulundu. Kesinlikle öyle bir şey yok. Arkadaş boyutunda bile bir ilişkimiz yoktu sadece sette bir iki kere karşılaştık. Nagihan kendi sayfasına bir fotoğraf attı. O fotoğrafı alıp farklı yöne çektiler olayı. Kesinlikle aramızda hiçbir şey yok. Arkadaşlık boyutunda bile bir şey yok. Şu an zaten görüşmüyoruz.

Tolga Yüce: Komediye bu kadar yatkın olduğumu bilmiyordum..