TAMER KARADAĞLI'DAN BAYKAL YORUMU

yAKLAŞIK 6 YIL ÖNCE, BİRLİKTE OLDUĞU KADINLAR TARAFINDAN ÇEKİLEN GİZLİ KAMERA GÖRÜNTÜLERİYLE 'SEKS ŞANTAJI' YAPILAN OYUNCU TAMER KARADAĞLI, CHP ESKİ GENEL BAŞKANI DENİZ BAYKAL'IN BAŞINA GELEN OLAYLA İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİ ANLATTI.

TAMER KARADAĞLI'DAN BAYKAL YORUMU

Karadağlı, "Yıllar önce bana da şantaj yapılmıştı. O zaman hiç kimse olayın özel hayat kısmıyla ilgilenmedi. Herkes bana yüklendi. Ben en azından bana bunların kimin yaptığını bulup yakalattım. Yüce yargıya başvurdum ve cezalarını çektirttim, biz de tabii cezasını çektik, o da ayrı bir konu. Başka türlü çektik.

Umuyorum Deniz Bey'e bunları yaşatanlar da bir an önce yüce yargıda yargılanır. Aksi takdirde herkes herkese böyle tuzaklar kuracak, kimse kimseye güvenmeyecektir." Karadağlı, Batı'da hiç kimsenin özel hayatı sorgulanmadığını belirterek "Fransa Cumhurbaşkanı'nın evlilik dışı ilişkisi vardı, bir kızı vardı kocaman. Fransa basını bunu hiç yazmadı bile. Öldüğünde karısı, sevgilisi, sevgilisinden olan kızı cenazeydi. Kimse bir şey söylemedi. Fakat biz de her şey birbirine karışabiliyor.