SPİCE GİRLS BİRLEŞİYOR

Dokuz yıl önce ayrılan müzik dünyasının en çok sevilen kız grubu Spice Girls’ün, 2012 yılında birlikte sahneye çıkacağı iddia edildi.

SPİCE GİRLS BİRLEŞİYOR

Tüm zamanların en çok satan kız grubu Spice Girls yeniden birleşiyor. 2000 yılında yollarını ayırma kararı alan Spice Girls’ün 2012 yılında yeniden birleşeceği iddia edildi. İki yıl önce hayranlarına teşekkür etmek için birleşen efsanevi grup, büyük bir dünya turnesine çıkmıştı. Dünya turnesini tamamladıktan sonra Spice Girls grubun bir daha bir araya gelmeyeceğini açıklamıştı.

BEŞİ BİR ARADA

Grubun en sevilen üyelerinden ‘Posh’ lakablı Victoria Beckham, daha önce müzik dünyasından uzak kalacağını ve tasarımcı olarak kalmak istediğini açıklamıştı. İddialara göre Beckham da böyle bir organizasyonda sahne alacağını açıkladı. Grubun menajeri Simon Fuller, grubun 2012 yılında Londra’da yapılacak olan Olimpiyat Oyunları’nda sahne alacağını söyledi. Grubun İngiliz müzik tarihinde önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Fuller, “Spice Girls, Olimpiyat Oyunları’nın açılış töreninde sahne alacak. Hepsinin bir arada olması çok etkileyici olacak” diye konuştu.