Show TV “Bu Tarz Benim”i Acun’a kaptırdı, Habertürk saldırdı!

Son zamanların en çok konuşulan programı şüphesiz “Bu Tarz Benim.” Gündüz yayınlanmasına rağmen reytinglerde hep üst sırada yer alıyor. Haftada bir gün akşam yayınlanıyor o günde de reytinglerin hep zirvesinde yer alıyor. “Kiraz Mevsimi”, “Güllerin Savaşı” gibi başarılı dizileri geride bırakıyor..

Show TV “Bu Tarz Benim”i Acun’a kaptırdı, Habertürk saldırdı!

Televizyonun dahi çocuğu Acun Ilıcalı yine büyük bir başarıya imza attı ve “Bu Tarz Benim”i transfer etti. “Bu Tarz Benim” yarışması yeni yılda TV8 ekranlarında yayınlanacak..

Hal böyle olunca Acun Ilıcalı kendi televizyonu adına büyük bir hamle yaparken yaptığı projeleri tutturamayan Show TV ise tutan en iyi işini kaptırmış oldu.

Bu durum sonrası Show TV ile aynı gruba bağlı olan Habertürk’te bir haber yayınlandı.

En çok izlenilen programlarını TV8’e kaptırmanın acısıyla çok acemice, Acun Ilıcalı’yı kötüleyen bir haber yapıldı. İş ve aile bir birine karıştırıldı ve Acun Ilıcalı’ya ailesi üzerinden yüklenilmek istendi.

Oysa Acun Ilıcalı profesyonel bir televizyonculuk gerçekleştirdi ve en çok izlenen yarışma programını kendi kanalına transfer etti. İş ilişkileri yüzünden aileye saldırılması ve özel hayattan vurulması ne kadar doğru oldu, basın etiği ne oldu? Kararı okuyucular ve izleyiciler verecek artık..