SHARAPOVA'NIN SESİNİ KESTİLER!

Rus Maria Sharapova’nın çığlıklarını Samantha Stosur susturdu. İlk sette 6-1’le şov yapan Avusturyalı, 2. seti de 3-0 geriden gelip 7-5 kazandı.

SHARAPOVA'NIN SESİNİ KESTİLER!

WTA Championship’te Rus Maria Sharapova orta çıktığında salonun havası bile değişmişti sanki. Ancak o Sharapova, ilk sette kortta olduğunu fark ettirmekten çok uzaktı. Samantha Stosur, rüzgar gibi başladığı sette rakibi daha ne olduğunu anlamadan 3-0’ı bulmuş, ilk seti de 6-1 kazanırken adeta Sharapova’nın çığlıklarının sesini kısmıştı. Ancak ilk setin ardından sandalyede oturuşuyla bile bir mesaj verir gibiydi Sharapova... Dimdik duruşu ve omuzları yukarıda görüntüsüyle bir yandan maça motive oluyor, bir yandan da “Beni yıkmak kolay değil” diyordu...

SHARAPOVA'NIN SESİNİ KESTİLER!

Sasha Vujacic de tribünde

Efes’in hafta sonunda Aliağa ile oynadığı maçta Sharapova’nın desteğini arkasına alan Rus raketin nişanlısı Vujacic dün tribündeydi. Sloven yıldız, Sharapova’nın aldığı sayılarda büyük sevinç yaşadı.

SHARAPOVA'NIN SESİNİ KESTİLER!

NE DE OLSA 1 NUMARA
TEB BNP Paribas WTA Championships’te Caroline Wozniacki-Agniesksa Radwanska maçı büyük gelgitlere sahne oldu. Maça servis kırarak başlayan ve 4-2 üstünlük sağlayan taraf 8 numaralı Radwanska’ydı.Ayağa kalkan ve üst üste 2 kez servis kırarak 5-4 öne geçen Wozniacki rakibinin servis oyunun 40-0 üstünlük sağladı. Danimarkalı 3 set puanı kaçırınca maça dönen ve ilk seti 7-5 alan Radwanska oldu. İkinci setin ilk 4 oyunu karşılıklı servis kırarak geçti: 2-2. Wozniacki, bir anda vites yükseltti ve arka arkaya 4 oyun alarak 6-2’yle maçı final setine taşıdı. Final setinde 3-2’den sonra Wozniacki servis sıkıp avantajı eline aldı. Dünya 1 numarası. 4-4’te yakalansa da seti 6-4 maçı da 2-1 kazandı. Günün diğer maçında Çek Petra Kvitova, Rus Vera Zvonareva’yı 6-2, 6-4’la 2-0 yendi.

SHARAPOVA'NIN SESİNİ KESTİLER!

Seyirci şaşkınlığı

İstanbul’daki dev turnuva öncesi en büyük sıkıntı seyirci ilgisinin ne düzeyde olacağıydı. Ancak Sinan Erdem’i dolduran tenisseverler, organizatörleri ve sporcuları şaşkına çevirdi

2010 yılında Dünya Basketbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapan Sinan Erdem Spor Salonu, hummalı bir çalışma sonrası kapalı kort haline getirilmişti.WTA Championship öncesi akıllardaki tek soru, tribünlerin boş kalıp kalmayacağıydı. Bu nedenle ilk olarak salonun bir kısmının kapalı tutulması gibi bir çözüm üretilmişti. Ancak dün Türkiye’de tenise olan ilgini hangi boyutta olduğu gözler önüne serildi. Sinan Erdem Spor Salonu’nun tribünlerinde 7 bini aşkın seyirci müthiş organizasyonu takip etti. Bu tablo, turnuva öncesi seyirci konusunda endişeli olan WTA yetkililerinin de şaşkınlığını beraberinde getirdi.

Petra Kvitova’ya 2-0 yenilen Vera Zvonareva da, tribündeki atmosfere değindi. Rus raket, “Seyirci çok iyiydi. Bizi izlemek için birçok insan geldi, güzel atmosfer vardı. Böyle bir şey beklemiyordum, gerçekten inanılmazdı. İstanbul’da bundan önce daha küçük tenis turnuvaları olmuştu ama bu çok büyük bir turnuva. İnsanların buraya gelmesi bizi desteklemesi çok güzel. Salonu dolu görmek inanılmazdı. İlk maç, hafta içi saat 17.00’de olmasına rağmen dolu bir salon vardı. İnsanların böyle bir günde gelmesi zor. Planlayarak ve bilerek gelmişler. Korta çıkışımız, tanıtılışımız çok güzeldi. Kaybettim ama zevk aldım’’ ifadesini kullandı.

SHARAPOVA'NIN SESİNİ KESTİLER!

İstanbul'u çok sevmemiş!

Rus tenisçi, A.Efes’te oynayan nişanlısı Vujacic’e, “İstanbul’da köpekler sürüler halinde dolaşıyor. Burada kalırsan, seni ziyarete gelmem” diye rest çekmiş.

RUS tenisçi Maria Sharapova, İstanbul’da devam eden TEB Paribas WTA Championships’ten, sakatlığını gerekçe göstererek çekildi. Sakatlık açıklaması resmi. Ama bir de konuşulanlar var... İsterseniz o konuşulanları sıralayalım:

Sharapova İstanbul’da, tenisçilere ayrılan otelde değil, Anadolu Efes’te oynayan nişanlısı Sasha Vujacic ile birlikte kaldı.

“Uygar bir kentte köpekler tasmayla dolaşır. Burada sürüler halinde dolaşıyorlar” diyerek tepki gösterdi.

Rus tenisçinin İstanbul’da en büyük şikayeti sokak köpekleriydi. Sürüler halinde dolaşan köpekler Sharapova’yı ürküttü.

Sevgilisi Sasha Vujacic’e resti çekti; “Avrupa’ya dön. Burada kalır oynarsan seni ziyarete gelmem.” Anlaşılan Sharapova, İstanbul’u çok sevmemiş.

SHARAPOVA'NIN SESİNİ KESTİLER!

SHARAPOVA'NIN SESİNİ KESTİLER!

SHARAPOVA'NIN SESİNİ KESTİLER!