Şevkat Yerimdar 18. bölüm fragmanı yayında - Son bölümde neler oldu?

Her bölümüyle seyircisi ekrana kilitleyen Şevkat Yerimdar 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni sezona geçtiğimiz hafta başlangıç yapan Şevkat Yerimdar 17. son bölümü dün akşam ekranlara geldi. Yeni bölüm fragmanında şirket işlerini devralan Şevkat'in eğlenceli görüntüleri ve başına gelen maceralar dizinin takipçilerine yine eğlenceli bir bölümle ekranlara geleceğinin tüyosunu verdi. İşte, Şevkat Yerimdar 18. bölüm yeni fragmanı ve detaylar…

Şevkat Yerimdar 18. bölüm fragmanı yayında - Son bölümde neler oldu?

Geçtiğimiz sezona damga vuran Şevkat Yerimdar’ın başrollerini Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Salih Kalyon, Murat Akkoyunlu ve Suzan Aksoy’un paylaşıyor. Şevkat Yerimdar 18. bölüm yeni fragmanı ve son bölümde yaşanan tüm detaylar haberimizde..

Şevkat Yerimdar 18. bölüm fragmanı yayında - Son bölümde neler oldu?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şevkat Yerimdar son bölümde; Esin ve Şevkat ummadıkları bir maceranın içine sürükleniyor. Kaçırılan bir çocuğun ailesine yardım etmesi ikilinin başına neler getirecek? Şevkat kendini bir holdingin başında bulacak. Gurmelere özenerek kendisine bir sosyal medya hesabı açan Cuma ise artık bir fenomene dönüşmüştür. Fakat işler çığrından çıkar. İsmail ve Erkan arasındaki çekişme devam etmektedir. İsmail'in kolunun kırılması ile birlikte her şey arap saçına döner. İkinci kimliğinin ortaya çıkmasını engellemek isteyen İsmail ve Bozkır arasında eğlenceli olaylara sebep olacak bir köşe kapmaca başlar. Eğlence dolu yeni bölümüyle Şevkat Yerimdar her Cuma Fox TV’de..