Serkan Kaya: Mithatcan, ayağını ağzıma kadar soksa da..

Yapılan eleştiriler karşısında sessizliğini bozan Serkan Kaya, "“Mithatcan, ayağını ağzıma kadar soksa da görmezden geldim" dedi.

Serkan Kaya: Mithatcan, ayağını ağzıma kadar soksa da..

"Her Şey Aştan" filminin oyuncuları Şükrü Özyıldız, Hande Doğandemir ve Mithancan Özer'in yanı sıra arabesk müziğin güçlü sesi Serkan Kaya geçtiğimiz hafta Beyaz Show'a konuk oldular. Program sonrası Beyazıt Öztürk'ün filmin oyuncularından çok Serkan Kaya ile ilgilendiği ve sürekli ona şarkılar söylettiği, "Her Şey Aşktan" filminin ise pek fazla konuşulmadığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.


Bu iddialar üzerine asıl kendisine karşı saygısızlık yapıldığını belirten Serkan Kaya sessizliğini bozdu. Kaya, “Sağ tarafımdaki, kıymetlimizin (Sezen Aksu) oğlu (Mithatcan) ayağını ağzıma kadar soksa da görmezden geldim. Diğerleri arabesk şarkıcısı görmemiş gibi davrandı. Birbirlerine bakıp alaycı bir tavır sergilediler” dedi. Serkan Kaya, Özcan Deniz için “Ona çok kırgınım. Konukların konuşmasına ben engel olmuşum gibi tweet’leri retweet etmesi yakışık almadı” diye konuştu.