Serenay Sarıkaya: Damar sarkıları ezbere bilirim
Damar şarkıları sevdiğini anlatan Serenay Sarıkaya, "Bazen o damar ötesi şarkıları özlediğimde taksiye binerim. Ne dinliyorlar bakarım, sesi açmalarını rica ederim" itirafında bulundu.

Şu sıralar başrolü üstlendiği “Alice” müzikali ile kendinden söz ettiren Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde ELLE dergisi için objektif karşısına geçti.

Çekim sonrası soruları yanıtlayan oyuncu, 5 aylık hazırlık dönemine rağmen bu projenin kendisini hâlâ çok heyecanlandırdığını söyledi.

Sarıkaya, röportajda bilinmeyen bir özelliğinden de söz etti: “Evde yalnız kaldığım zamanlar, bazen damar bir şarkı bulup sesi sonuna kadar açarım. Bağıra bağıra da söylerim. Nasıl bir bellek varsa, hepsini ezbere bilir mi insan!

Bazen o damar ötesi şarkıları özlediğimde taksiye binerim. Ne dinliyorlar bakarım, sesi açmalarını rica ederim. Yolda sohbet muhabbet, şarkılar.



