SERDAR'IN REKLAM AŞKI!

Serdar Ortaç, '17'lik çıtır sevgilim var' dedi. Tescilli güzel sonunda ortaya çıktı.İşte Serdar'ın kısa yoldan şöhret olmak isteyen sevgilisi Tuğba... ;

SERDAR'IN REKLAM AŞKI!

Geçen hafta True Blue'da konser veren Serdar Ortaç, orta yaşına rağmen hayranlarına '17 yaşında sevgilim var' diyerek olay yaratmıştı. Kendisinden 20 yaş küçük bir kızla ilişki yaşadığını söylemekte sakınca görmeyen Serdar Ortaç'ın bombasını Gül Kedisi patlattı.

HER ŞEY ŞÖHRET İÇİN
Ortaç'ın ismini gizlediği 17'lik sözde sevgilinin Miss Kemer International Güzellik yarışmasında 2. olan ve şöhret olmayı kafasına koyan Tuğba Melis Türk olduğu ortaya çıktı. Kısa yoldan şöhret ve paraya kavuşmak isteyen bu genç kız, adının Serdar Ortaç'la çıkmasından memnun.

CÖMERT TEKLİF ÇÜNKÜ
daha şimdiden medya tarafından haberleri yapılmaya başlanmış durumda. Peki bu 'ilişki' meyvelerini ne zaman vermeye başladı. İddiaya göre ikili bir arkadaş ortamında tanıştı. Ünlü popçu kızın 'potansiyelini' görünce cömert bir teklifte bulundu. İşte o diyalog...

ANLAŞMA İMZALANDI
Benimle aşk yaşarsan seni Türkiye tanır. İstersen dizide oynarsın, istersen sana albüm yaparım. Bu şansı sakın kaçırma... Böylelikle 17'lik tescilli güzel fazla uğraşmadan amacına ulaşmış oldu. Bakalım Serdar Ortaç'la Tuğba Melis Türk, magazin basınına ne zaman yakalanacak!