SERDAR ORTAÇ'IN İLGİNÇ AÇIKLAMALARI

Bayramın ikinci günü Kıbrıs Kaya Artemis Resort & Casino'da sahne alan Serdar Ortaç tüm tatil severlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

SERDAR ORTAÇ'IN İLGİNÇ AÇIKLAMALARI

Bayramı annesi ile birlikte geçirmenin mutluluğu da yaşan Ortaç " Bu sene bayram benim için çok sakin geçti. Koşturmaca yoktu ramazan boyunca hep yeni yapacağım albüme hazırlandım. Bir sürü şarkı yazdım bu yazdığım şarkıları da önümüzdeki on ay boyunca değerlendireceğim. Ailemi ramazanda sık sık gördüm, onlarla vakit geçirme fırsatı buldum. İnsanın yaşı ilerledikçe daha farklı bakıyor bu tip şeylere. Annemin de konsere benimle birlikte gelmesini çok istedim. Böylece birlikte çok daha fazla zaman geçirme fırsatı buluyoruz." dedi.

SERDAR ORTAÇ'IN İLGİNÇ AÇIKLAMALARI

BİR İLİŞKİYE BİR SIFIR ÖNDE BAŞLAMAK İSTEMİYORUM
Kaya Artemis'te konser öncesi basının sorularını yanıtlayan kendisine yöneltilen "Basında devamlı yabancı kız arkadaşları ile birlikte çıkan Türk kızlarının kaprisleri mi sizi bunalttı sorusuna Serdar Ortaç " Yabancı kız
arkadaşları ile birlikte anılmamın ve görüntülenmemin Türk kızlarının kaprisleri ile hiçbir alakası yok. Benim arkadaş çevrem böyle ne yapayım. Bir insanın dili, dini, ırkı, kültürü ne olursa olsun her insan benim için aynı. Bundan 15 sene önce öyle düşünmüyordum ama şimdi bütün düşüncelerim değişti. Yaş ilerledikçe insan tecrübe kazanıyor. Maalesef bir ilişkiye 1 - 0 önde başlamak istemiyorum. Her şeyimi bilen bir insana kendimi anlatmak çok zor aslında. Beni tanımayan ve bilmeyen bir kadınla biraz daha fazla vakit geçiyorum o da aşkın yorucu olanı güzeldir. Mevzu yabancı ya da yerli bir kadın ile birlikte olmak değil. Mevzu kalbimin eşini bulmak. Bende onu bulamadığım için belki de arkadaş çevrem de böyle maalesef de böyle
gidiyor. Bu durumdan memnun muyum diye soracak olsanız değilim ama ne yapalım böyle oluyor. " dedi.

SERDAR ORTAÇ'IN İLGİNÇ AÇIKLAMALARI

HAYATTAN BEN BİRAZ DAHA FAZLA DERS ALDIM
Konseri öncesi Ortaç "Hayattan her insan ders alıyor ama sanırım ben biraz daha fazla ders aldım. Gerçekten 5 - 10 sene önce yaptıklarıma ya bu böyle olmamalıydı diyip bakabilmeyi de anladım.
Bir de ben çok fazla çalışıyorum. Her dakika bir şey okuyup her saniye bir şey düşünüyorum. Şimdi sahne çıkıp şarkı söyleyecek adam ile gece bir yerde gördüğünüz adam aslında hiç öyle bir adam değil. Ben hayattan ders almayı seviyorum." dedi.

EN BÜYÜK İSTEDİĞİM AİLEME BİR HANIM GETİRMEK
Kıbrıs Kaya Artemis'te özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Ortaç "En büyük isteğim aileme bir hanım getirmek. Onlara onu getirmek istiyorum. Ailenin ilk göz ağrısı benim. Ben 7 yaşındayken ortanca sonrada
küçüğü geldi. Annem hep söyle ilk önce senin hakkındı evlenmek der bana ama ne yapalım kısmet değilmiş. Bu yaşantının arasında aşkı bulmak zor değil kolay ama onu evliliği taşımak zor. Aşkı her yerde bulursun. Ben evliliği bir işletme olarak görüyorum. Yönetim kurulu, gelir gider tablosu, yıllık kararları tamamen çok önemli bir müessese. Artık evlilik beni korkutmuyor. Zaten biraz daha beklersem kimse almayacak beni. Hele bir de Türk bir bayan olursa tadından yenmez.

SERDAR ORTAÇ'IN İLGİNÇ AÇIKLAMALARI