SERDAR ORTAÇ TEPKİLİ!

Ünlü popçu Serdar Ortaç, sadece kadınlarla ilişkisinin dikkate alınmasına tepki gösterdi: "Altı erkek, tespih çekerek gezdiğimiz oluyor ama kimse bize bakmıyor"

SERDAR ORTAÇ TEPKİLİ!

Ünlü popçu Serdar Ortaç, sadece kadınlarla değil erkeklerle de gezdiğini ama bunun nedense 'ilgi' çekmediğini iddia etti. Özel hayatında erkek arkadaşlarıyla sık sık dışarı çıktığını söyleyen Ortaç, "Benim hayatım böyle ama sadece kadınlarla ilişkilerim dikkat çekiyor" dedi.

"Maço erkek sevmiyorum"
Mega Magazin programına konuşan ünlü popçu, "Mesela altı erkek gezdiğimiz zaman tespih çekiyoruz, kimse bakmıyor" diye espri yaptı. Maço erkeklerden hoşlanmadığının da altını çizen Serdar Ortaç, "Babam Osmanlı erkeği olduğu için çok kızardım, maço erkek olmak çok da iyi bir şey değildir" dedi. Ortaç, müzik piyasasına yönelik görüşlerine ise şöyle açıkladı: "Bence tahammül edilemeyecek kadar kötü sesi olmayan herkes şarkı söylemeli. İçinde heves kalmış, 40 yaşına gelmiş kadınlar bile albüm yapsın." Ünlü popçu, genç sesler arasında Gökhan Özen, Murat Boz ve Murat Dalkılıç'ı beğendiğini belirterek "Keşke onlardan 40-50 tane daha olsa" dedi.