Serdar Ortaç o soruya isyan etti!

Yaklaşık 20 gündür yurt dışında olan Chloe, yurda dönüş yaptı ve döner dönmez eşi Serdar Ortaç ile gecelerde boy gösterdi.

Serdar Ortaç o soruya isyan etti!

Etiler Bigchef’te yemek çıkışı görüntülenen ünlü çift gazetecilerin sorularını yanıtladı. Aralarının bozuk olduğu haberlerini sorduğumuz Serdar Ortaç ” Chloe 20 gündür iş için Miami’deydi. Biz de pek görüşemez hale geldik dolayısıyla hanım yanımda olmayınca, ben de fazla dışarı çıkmıyorum. O haberler tamamen yalandır arkadaşlar. Hanım gittiği için üzülüyorum tabi ki ama onun işi o, yani top modellik yapıyor şuan. Ben de onu işi konusunda rahat bırakıyorum” dedi. Spordan döndüklerini söyleyen ikili, Chloe’nin yogaya başladığını kendisinin de bisiklete devam ettiğini belirtti.

Serdar Ortaç o soruya isyan etti!

”Miami’ye yerleşmemiz konusunda bana baskı yapıyor Chloe, ama ben orda ne yapayım metro çıkışlarında gitar çalacak halim yok, tabi onun tuzu kuru o buldu işini ve hayatından çok memnun” diyerek, sözü albüm çalışmalarına getirdi ” Albümü bitirdim sonunda güzel şarkılar var, Gıybet diye bir şarkı var çok güzel bir şarkı oldu” dedi.

Serdar Ortaç o soruya isyan etti!

Bir gazetecinin zamanında ‘Serdar Ortaç yatırım yaptı mı?’ sorusu üzerine ” Yok yatırım yapmadım hep yedik paraları, çok pişmanım zamanında kumar oynadım hepsi hataydı keşke önceki yaptığım hataları zamanında yapmasaymışım şimdi o zamanda olsaydım mülk alırdım yatırım yapardım” diyerek gazetecilerle vedalaştı. Serdar Ortaç 20 gündür göremediği eşi Chloe’ye bir demet gül alması dikkatlerden kaçmadı.