Serdar Ortaç büyük konsere hazır!

Serdar Ortaç, Miami'de River Yatch Club'ta vereceği konserin hazırlıklarını tamamladı. Ünlü şarkıcı Amerikalı sevenlerine çok büyük sürprizler hazırladı.

Serdar Ortaç büyük konsere hazır!

Türk sanatçı Serdar Ortaç, Miami'yi sallamaya geliyor. Başarılı şarkıcı 27 Mayıs'ta Miami'nin en iyi mekanlarından biri olan River Yatch Club'ta sahne alacak. Konser Amerika saatine göre akşam 22:30'da başlayacak ve gece yarısına kadar sürecek.

Serdar Ortaç büyük konsere hazır!

Lüks spor yat markası Vandutch ve profesyonel emlak grubu SPERO'nun sponsorluğunda olan bu gecede Serdar Ortaç'ın büyük konsere hazır olduğu öğrenildi.. Ortaç'ın en beğenilen şarkılarıyla Miamililer'i coşturmak için büyük bir hazırlık yaptığı gelen bilgiler arasında.

Serdar Ortaç'a sahnede Miami'nin ünlü kemancılarından ve bateristlerinden biri ile Amerika'nın en büyük dans grubu Zhatra'dan dansçı kızlar da eşlik edecek.

Serdar Ortaç büyük konsere hazır!

Konsere Florida'nın çeşitli eyaletlerinden, Türkler'in yoğun yaşadığı Tampa, Orlando, West Palm Beach ve Boca Raton, Fort Lauderdale ile Miami'den çok büyük bir ilgi var. Konser biletleri River Yatch Club'tan direk telefon satışı ile yapılıyor. Vergiler ve servis dahil 65 dolara satılan biletlerin tamamının tükenmesi bekleniyor. Denizin üstünde açılıp kapanan ve yağmurdan etkilenmeyen River Yacht Club'ta kurulacak dev sahnede Serdar Ortaç'ı izlemek isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor.