ŞENAY'A 3 BİN TL'LİK HACİZ ŞOKU!

Gazete Habertürk'ten Esin Övet Şenay'a Akay'a gelen 3 bin tl'lik haciz şokunu yazdı..

ŞENAY'A 3 BİN TL'LİK HACİZ ŞOKU!

Bu günlerde şansım yerinde. Ayrılık, aşk, estetik haberleri derken magazin bombaları kulağıma fısıldanıyor.

Bir kaç arkadaş ile uzun süredir aklımda olup da gidemediğim Akaretler Sıraevler'deki Kalamata da, roze şarap ve votka ile geçen bir yaz sonrasın da rakı keyfi yapıyorduk. Hele ki, 27 yıllık meyhaneci Beyza Gürbüzer'in mezeler ile aklımı kaybetmek üzereydim. Daha önce varlığından bile haberim olmayan sarmısak turşusu yıkılıyordu.

Beyza Hanım'ın kendi elleriyle yaptığı Türk kahvesi yanında içtiğim likor ile sarhoş olabilirim. Ben tam bu güzelliğin içinde magazinci bile olduğumu unutmak üzereyken bir arkadaşım beni farkedip yanıma geldi. Sohbet ederken, telefonu çaldı. Karşıda ki, kişi, Şenay Akay'a giden hacizden bahsediyordu. Meğer, Şenay Akay'a telefon borcundan dolayı haciz gidecekmiş.

Bugün Turkcell kağıt yollamış. Galiba ödemeyi unuttuğu bir hattından dolayı borç büyümüş. Borç ise 2 bin 900 TL olmuş. Bu borcun kısa bir süre içinde ödenmemesi halinde evine haciz gidecekmiş. Kendisine buradan geçmiş olsun diyorum. En yakın zaman da bu sorun çözülür inşallah. O gece çok bombalar konuşuldu. Onları da daha sonra paylaşacağım sizlerle.