Sen Anlat Karadeniz'in kamera arkasında neler oluyor?

ATV ekranlarında yayınlandığı günden beri izleyiciyi derinden etkilemeyi başaran Sen Anlat Karadeniz'in Vedat'ı Mehmet Ali Nuroğlu verdiği bir röportajda dizinin kamera arkasını anlattı.

Sen Anlat Karadeniz'in kamera arkasında neler oluyor?

Mehmet Ali Nuroğlu, rol arkadaşı İrem Helvacıoğlu’nun sahnenin birinde gerçekten ağladığını söyledi.

Mehmet Ali Nuroğlu, oynadığı karakteri “Yatacak yeri yok Vedat’ın” diye anlatırken rol arkadaşı İrem Helvacıoğlu’nun rolüne kendini nasıl kaptırdığını da söyledi.

Mehmet Ali Nuroğlu, “Hiç unutmuyorum, bir sahneden sonra İrem gerçekten ağlamaya başladı ve durduramadı kendini. Yanına gittim. 'Üzülüyorum böyle olunca ama' dedim İrem ise, ‘Kendime ağlamıyorum, bu durumu gerçekten yaşayan kadınlar var Mehmet Ali.’ Gerçekten var.” dedi.

Çemberimde Gül Oya isimli diziyle ilk kez izleyenlerin karşısına çıkan Mehmet Ali Nuroğlu, Sen Anlat Karadeniz’deki oyunculuğuyla da büyük takdir topluyor.

Oyuncu, “Bugüne kadar ekranda sizi böyle bir karakterle hiç görmedik. Hep iyiyi oynayan bir adamın kötüye dönüşü nasıl oldu?” sorusuna ise şöyle cevap verdi:

“Aslında Sen Anlat Karadeniz’de bana başka bir rol önerilmişti. İyi adamlardan biriydi. Ben Vedat’ı istedim. Çünkü kariyerimde hiç oynamadığım bir roldü. Üstelik televizyonda çok alışık olmadığımız, psikolojik derinliklere sahip bir karakterdi. Bu beni çekti." açıklamasında bulundu.