SELMA ANN DESMOND'UN OĞLU AÇIKLADI!

Ali Taran, Levent'teki ofisinde Selma Taran'la ilgili bir basın açıklaması yaptı..

SELMA ANN DESMOND'UN OĞLU AÇIKLADI!

Bir hayli yorğun olduğu gözlenen Ali Taran, 'Konuya magazin konusu gibi yaklaşmıyorum.. Lütfen bunu sizler de magazin malzemesi yapmayın.. Acımız çok büyük.. Oğlum burda, onun adına da söylüyorum.. Son zamanlarda Selma Hanım'la hiç görüşmedim.. Genel evliliğe bakış açım ve aile yaşantım adına söylüyorum ki 4-5 aydrır yazılan hiçbir şey doğru değil.. Hesap verme gibi bir açıklama yapmayacağım, zaten halim de yok' dedi..

Ali Taran daha sonra konuşmayı oğlu Kuzey'e devretti..

SELMA ANN DESMOND'UN OĞLU AÇIKLADI!

Son zamanlarında annesinin yanında olduğunu belirten Kuzey de 'Annem iki gündür çok rahatsızdı. Ona rağmen bana hasta olduğunu belli etmemeye çalıştı. Çok gayret etti bana yaşadıklarını yansıtmamaya.. Ama buraya kadarmış!' dedi.. Bundan sonra annesinin istediği gibi yaşamaya gayret edeceğini belirten Kuzey, "Babanla mı yaşayacaksın, yoksa ayrı eve mi çıkacaksın?" sorusuna ise "Şu an için ona karar vermedik" dedi.

Daha sonra konuşmaya devam eden Taran, 'Cenazeyle ilgilenmediğime dair söylentiler yapılmış.. Sahipsiz kaldı cenaze diye alt yazılar geçmiş.. Öyle bir şey kesinlikle yok.. Oğlum cenazesinin cuma günü kaldırılmasını istedi.. O yüzden bekletiyoruz!' dedi..

Basın toplantısından ayrılırken Ali Taran'a 'Cenaze evine hep sizin yakın dostlarınız katıldı.. Acun Ilıcalı ilk gidenlerden biriydi.' diye bir soru yöneltildi, Taran, 'Onlar benim yakın dostum değil, eskiden öyleydi ama şimdi değil!' diye cevap verdi.