Selin Denizli baba ocağında!

Mustafa Denizli’nin büyük kızı Selin Denizli, eşi Abdullah Burnaz ve oğlu Mustafa Cem Burnaz ile tatile tüm hızıyla devam ediyor.

Selin Denizli baba ocağında!

Gündüzleri gözlerden uzak yerlerde denize giren Selin ve Abdullah Burnaz çifti akşam ise Alaçatı’dan kopamıyor. Barlarda gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen ikili mekandan el ele çıkarak objektiflere poz verdi.

Bu arada Türk futbolunun usta ismi Mustafa Denizli, memleketi İzmir'e adımını attı. Denizli, Şanbal Büyüka ve Tümer Metin ile bir restornada buluştu.

Selin Denizli baba ocağında!

Futbol programcısı Şansal Büyüka, eski futbolcu Tümer Metin ve Mustafa Denizli Alaçatı'da bir araya geldi. Yaklaşık iki saat muhabbet eden üçlüye arkadaşları da eşlik etti. Futbol anılarının paylaşıldığı masada keyifler yerindeydi. Kızları Lal ve Selin Denizli’den sonra Çeşme’ye gelen Mustafa Denizli, bir süre tatilini Çeşme’de yapacak.

Çeşme Mustafa Denizli ve ailesi için "Baba Ocağı" anlamı taşıyor. Çünkü Mustafa Denizli, annesi, babası, hepsi doğma büyüme Çeşmeli... Mustafa Denizli'nin Çeşme'de "Kaptan Otel" adını taşıyan bir oteli de var.
Eray ARPAŞİN/ İZMİR (DHA)