SEIKO’NUN YENİ YÜZÜ DARYA KLİSHİNA İSTANBUL'A GELDİ!

SEIKO’nun Sportura kadın koleksiyonunu tanıtmak üzere seçtiği yeni yüzü, atletizm dünyasının genç yeteneği, Rus Uzun Atlamacı Darya Klishina, Seiko Türkiye Distribütörü Aydın Saat'in davetlisi olarak İstanbul’a geldi.

SEIKO’NUN YENİ YÜZÜ DARYA KLİSHİNA İSTANBUL'A GELDİ!

Four Seasons Bosphorus Hotel’de Ece Vahapoğlu’nun sunumuyla gerçekleşen kokteylde Seiko Bayileri ve basın mensupları ile buluşan Darya Klishina, sporunu destekleyen ve mesafe ölçümlerinde yanında olan Seiko markası ile arasındaki duygusal bağı şöyle aktardı:

“SEIKO, yıllardır benim sporumu destekliyordu ve şimdi SEIKO ekibinin bir parçası olduğum için çok heyecanlıyım. 2007 yılında IAAF Dünya Gençlik Şampiyonası’nda mesafe ölçümlerimde SEIKO yanımdaydı ve şimdi 2012’de yeni SEIKO Sportura’yı takıyor olacağım için çok mutluyum.”

Darya Klishina atletizme duyduğu tutkuyu ve spordaki hedefini davetlilere şöyle aktardı:

"Atletizmi çok seviyorum, çünkü doğasında bireysellik var. Kendi başıma antreman yapmayı tercih ediyorum ve başarıya kendi başıma ulaşıyorum. Bu daha tatmin edici. Uzun altamacı olmayı seçtiğim için çok mutluyum. Hayatımın merkezi spor, başarılı olmak ve uzun bir kariyer istiyorum. "

Koyteylde yeni Seiko Sportura bayan saatini Darya Klishina'ya sunan Seiko Avrupa Pazarlama Direktörü Robert Wilson davetlilere Seiko'nun sporla ilişkisini yaptığı konuşmada şöyle aktardı:

"Seiko dünya çapında spor etkinliklerinin resmi süre ölçeri olarak 50 yılı aşkın bir gelenek ve geçmiş oluşturduk. Dört Kış Olimpiyatı ve iki Yaz Olimpiyatı olmak üzere altı Olimpiyat Oyununun resmi süre ölçeri olduk. Pek çok kez Asya Oyunlarının resmi saati olduk ve hepimiz için en önemlisi; 1985 yılından bu yana tüm Dünya Atletizm Şampiyonalarının resmi süre ölçeri olarak seçildik. Spor etkinliklerine mühendisler ve ekipmanlar sağlamamız, Seiko’nun topluma hizmet etme yollarından biri. Spordan maddi bir beklenti içerisine girmiyoruz, veya IAAF’ye dünyadaki en iyi süre ölçme hizmeti sunmanın maliyetini hesaplamıyoruz ya da sınırlandırmıyoruz. Yarım yüz yıldır, spor Seiko’ya cömert davranıyor ve biz de spora karşı cömert olmaktan gurur duyuyoruz."

Wilson, marka yüzü olarak Darya Klishina'yı seçmelerinin nedenini şöyle aktardı:
"Atletizmde sadece Dünya Şampiyonalarını değil, aynı zamanda genç atletlerin yeteneklerini sergilediği Gençler Şampiyonalarını da destekliyoruz. Darya Klishina’nın uzun atlamasını ilk kez ölçtüğümüz Çek Cumhuriyetinde yapılan 2007 Dünya Gençler Şampiyonası da bu etkinliklerden biriydi. Darya altın madalya kazandı ve takip eden yıllarda, her yarışmada Darya hep daha uzağa atladı.
Darya’nın uzun atlamacı olarak kariyerine dair büyük umutlarımız var ve bu nedenle birlikte çalışmamız bizim için çok büyük bir keyif."

Atletizmdeki başarısının yanısıra modellik kariyeri ile de moda dünyasının ilgisini çeken Darya Klishina, İstanbul'da GQ Türkiye dergisinin Kasım sayısında yer alacak röportajı için özel çekimlere katıldı. GQ Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Mirgün Cabas, kokteyde yaptığı konuşmasında şunları iletti: "Darya Klishina takip ettiğimiz genç , güzel ve başarılı, dünyanın önemli atletlerinden biriydi. Seiko'nun yeni marka yüzü olarak İstanbul'a gelişinde Seiko ve Aydın Saat'in desteğiyle kendisiyle çekim yapma şansı yakalamaktan büyük mutluluk duyduk. Kendisine başarılar diliyorum.

Darya Klishina ayrıca İstanbul'a 2. gelişi olduğunu, ilkinde Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’nda yarıştığı için şehri gezemediğini ancak bu kez birçok tarihi ve turistik yerleri gezme şansım olduğunu iletti. Aya Sofya, Yerebatan Sarnıcı, Sultan Ahmet Camisi ve İstanbul Boğazını gördüğünü ileten Darya, İstanbul'u dünyadaki en güzel şehirlerden biri olarak nitelendirdi.