Şehzade Mehmet 3 maymunu oynadı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eleştirilerinin hedefi olan Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mustafa'yı canlandıran Mehmet Günsür, tüm Türkiye'nin konuştuğu tartışmayla ilgili üç maymunu oynadı.

Şehzade Mehmet 3 maymunu oynadı

Mehmet Günsür, gazetecilerin konuyla ilgili sorularına, "Ben gazeteleri okumadım, duymadım, bilmiyorum" diye cevap verdi. Ünlü oyuncu, Başbakan'ın görüşleri, dizinin yayında kaldırılması gibi konularda ise sadece "Çok teşekkür ederim" demekle yetindi...

Muhteşem Yüzyıl dizisinin Şehzade Mustafa’sı Mehmet Günsür, önceki gün Etiler’de görüntülendi. HT Magazin'den Uğur soysal'ın haberine göre, eşi Katerina Mongio ve annesi yanında olan oyuncu gazetecilerin sorularını cevapladı. “Bir hafta önce üçüncü kez baba oldum!” diyerek sevincini paylaşan genç oyuncu, Muhteşem Yüzyıl’ın tarihi gerçekleri çarpıttığıyla ilgili tartışmalar hatırlatılınca, “Gazeteleri okumadım, duymadım bilmiyorum” yanıtını verdi.

Aynı dakikalarda yine Etiler’de bir kafeden çıkan Muhteşem Yüzyıl dizisinin ‘Hatice Sultan’ı Selma Ergeç ise “Muhteşem Yüzyıl hakkındaki tartışmalara ne diyorsunuz?”, “Kimi diziye destek verirken kimileri de eleştiriyor. Ya siz?”, “Dizi sizce yayından kaldırılır mı?” gibi pek çok soruya üşenmeden tek tek “Çok teşekkür ederim” cevabını veren oyuncu daha sonra otomobiline binip uzaklaştı.