ŞARKILARLA MERHABA

Türkiye, 2010 yılına şarkılarla merhaba dedi. Yeni yıl, yurdun dört bir yanındaki kutlamalarla coşkuyla karşılandı. Yalnızca meydanlar değil, eğlence kulüpleri ve oteller de dolup taştı. Halk eğlencenin peşine düşmüşken, sanatçıların çoğu ise 31 Aralık gecesini sahnede geçirdi.

ŞARKILARLA MERHABA

HASTANEDEN SAHNEYE

WOW ıstanbul Hotel’de konser veren Sibel Can, sahneye çıkmadan önce talihsiz bir kaza yaşadı. Çocuklarıyla yılbaşı yemeği yerken parmağını kesen sanatçı, hemen hastaneye gitti. Parmağına dikiş atıldıktan sonra oteldeki programına çıkan Can, “Çocuklarla yılbaşı yemeği yiyelim dedik. Engincan hindiyi kesiyordu, ben de ‘dur oğlum ben keseyim’ dedim. Ancak o arada görünmez kaza, parmağımı kestim. Hastaneden geldim buraya. şu an parmağımı hissetmiyorum ama olsun” dedi.

ŞARKILARLA MERHABA

KEŞKE HAMİLE OLSAM

Ebru Gündeş’in, uğruna Osmantan Erkır’dan ayrıldığı Azeri işadamı Reza Zarrap’tan hamile olduğu iddia edilmişti. Yılbaşı gecesi Kıbrıs’taki Jasmine Court Otel’de konser veren Gündeş, hamilelik haberleriyle ilgili soruları yanıtladı. Ünlü şarkıcı, “Keşke haber doğru olsa. Hamile olsam, inanın söylerim. ınşallah bu yıl anne olurum” dedi.

ŞARKILARLA MERHABA

HERKES AŞIK OLSUN

Ankara’daki Swissotel’de, kırmızılar içinde sahneye çıkan Bengü’nün yeni yıl dileği aşk oldu.

ŞARKILARLA MERHABA

ADANA'NIN GÜLÜ

Gülşen, Adana’daki Otel Seyhan’da konser verdi.

ŞARKILARLA MERHABA

HOŞGELDİN 2010

Kenan Doğulu, yeni yıla Hilton Convention Center’da girdi.

ŞARKILARLA MERHABA

HANDE TREN GARINDA

Hande Yener, yeni yılı İzmir Alsancak Garı’nda karşıladı. Gar içerisinde özel olarak dizayn edilmiş platformda konser veren Yener, 3 saat sahnede kaldı.

ŞARKILARLA MERHABA

SEKSİ DANSÇILAR

Grand Cevahir Hotel’de sevenleriyle buluşan Serdar Ortaç’a seksi dansçılar eşlik etti.

ŞARKILARLA MERHABA