SARI-LACİVERTLİLER’DE KİĞILI ŞIKLIĞI!

1938’den beri Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı 2011-2012 Futbol sezonunda Fenerbahçe Spor Kulübünün resmi giyim sponsorluğunu devam ettiriyor. Giyim sektöründe gösterdiği başarıyı, sponsorluk çalışmalarıyla da destekleyen Kiğılı, Türk sporuna verdiği önemle ön planda olmayı sürdürüyor.

SARI-LACİVERTLİLER’DE KİĞILI ŞIKLIĞI!

Kuruluşunun 104. yılını geride bırakan, Türk sporuna verdiği hizmetler ile öncü kulüplerden birisi olan sarı-lacivertliler, bu yıl da sportif duruşlarını Kiğılı şıklığıyla birleştirdi. Türkiye’nin erkek giyim markasında en önde gelen isimlerden biri olan Kiğılı, Fenerbahçeli oyuncularının 2011-2012 yılında özel davetlerde, toplantılarda giyeceği modelleri belirledi.

Sarı lacivertli oyuncuların her birinin beden ölçüsüne göre hazırlanan kıyafetler, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Samandıra Kamp Merkezi’nde yapılan katalog çekimiyle tanıtıldı. Oyuncular neşeli geçen çekimler sırasında birbirleriyle bol bol şakalaştı. Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcıları da çekimlere katılarak, Kiğılı modelleri için kamera karşısına geçti.

Çekimler sırasında lacivert takım elbise, açık mavi gömlek kullanılırken, kravat seçiminde de Fenerbahçe’yi yaşatan sarı-lacivert renkler kullanıldı. Özellikle Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi kalecilerden biri olan Volkan Demirel ve Fenerbahçe’nin önemli oyuncularından olan Emre Belezoğlu, Alex De Souza, Fabio Bilica kameralar karşısında verdikleri pozlar ile profosyonel mankenleri aratmadı.

SARI-LACİVERTLİLER’DE KİĞILI ŞIKLIĞI!

SARI-LACİVERTLİLER’DE KİĞILI ŞIKLIĞI!

SARI-LACİVERTLİLER’DE KİĞILI ŞIKLIĞI!