SAAT VE SEMERCİ'NİN AYVALIK KAÇAMAĞI!

2 günlüğüne Cunda'ya sevgilisi Beren Saat'in yanına gelen Levent Semerci ile güzel oyuncu Ayvalık Cunda Oytunç Tatil Köyü'nde görülmüş!

SAAT VE SEMERCİ'NİN AYVALIK KAÇAMAĞI!

15 gün önce Beren Saat ile Levent Semerci ayrıldı haberleri çıktı. Ayrılığın ardından da Semerci, tüm zamanını yeni filmi "Ayhan Hanım"ın Eskişehir'deki setinde geçirirken Saat, "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisindeki rol arkadaşı Engin Akyürek'le Çeşme'de baş başa tatil yaparken görüldü dedikodusu yayıldı. Güzel oyuncu Beren Saat'le ünlü yönetmen Levent Semerci'nin iki yıldır devam eden aşkı bitti denildi.

Ardından Beren Saat çok sinirlendi ve şu açıklamayı yapma gereğini duydu; "Ne Çeşme'si, Cunda Adası'nda, evimde oturuyorum. Bıktım bu durumdan. Engin benim sadece rol arkadaşım" dedi. Levent Semerci çok yoğun bir şekilde kendisini Eskişehir'e hapsetti ve "Ayhan Hanım" filmini çekiyor. Bu yüzden Beren Saat son zamanlarda sık sık yalnız gezmek zorunda kalıyor. Ancak son dedikoduya göre Semerci, filmin çekimlerinden fırsat bulup geçenlerde Cunda kaçamağı yapmış. 2 günlüğüne Cunda'ya sevgilisi Beren Saat'in yanına gelen Levent Semerci ile güzel oyuncu Ayvalık Cunda Oytunç Tatil Köyü'nde görülmüş!