RAMİZ DAYI BALIKESİR'DE VERGİ REKORTMENİ!

Reyting rekoru kıran Ezel'in "Ramiz Dayı"sı Tuncel Kurtiz vergi rekortmeni oldu. Kurtiz, 276 bin TL'lik vergiyle Balıkesir'de 11'inci sırada yer aldı.

RAMİZ DAYI BALIKESİR'DE VERGİ REKORTMENİ!

Atv'de yayımlanan ve reyting rekorları kıran Ezel dizisinin "Ramiz Dayı"sı vergi rekortmenleri listesinde yer aldı. Ramiz Dayı rolünü canlandıran ünlü oyuncu Tuncel Kurtiz, tahakkuk ettiği 276 bin 457 liralık gelir vergisiyle Balıkesir'de en fazla vergi verenler listesine 11'inci sıradan girdi. Balıkesir'de ilk sırada ise 1 milyon 488 bin 135 liralık gelir vergisi ile Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı ve işadamı Rona Yırcalı yer aldı. Kayseri'de ise en çok vergi verenler listesinde Eras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eraslan, tahakkuk ettiği 1 milyon 820 bin 292 TL vergi ile birinci oldu.

KAYSERİ'DE BOYDAK DAMGASI
Kayseri'de en fazla vergi verenler sıralamasında Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Boydak 1 milyon 194 bin 165 TL ile ikinci, Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak 1 milyon 57 bin 822 TL ile üçüncü sırada yer aldı. İlk 10'da ise Boydak Ailesi'nden 6 kişi yer aldı. Memduh Boydak 4'üncü, Yusuf Boydak 6'ncı, Şükrü Boydak 8'inci, Hacı Boydak da 10'uncu sırada yer aldı.