RACHEL WEISZ BEBEK İÇİN HAZIR!

Rachel Weisz, yeni kocası Daniel Craig'den bir bebek sahibi olmak için hazır olduğunun sinyalini verdi.

RACHEL WEISZ BEBEK İÇİN HAZIR!

Yönetmen Darren Aronofsky ile birlikteliğinden beş yaşında Henry isminde oğlu olan 41 yaşındaki aktris, 'James Bond' filminin yıldızı eşiyle ailesinin büyümesi fikrini reddedeceğe benzemiyor. Yıldız oyuncu şöyle anlattı: "Oh, sadece oğluma kardeş olsun diye bir bebek yapmak istemem. Fakat...Asla bilemezsiniz." 43 yaşındaki Daniel'in eski karısı aktris Fiona Loudon'dan 19 yaşında bir kızı var.

Röportaj sırasında Rachel gençken hayal ettiği şeyler arasında oyunculuğun ilk hayali olmadığını da dile getirdi. Işıltılı dünyada olmak yerine, Oscar ödüllü aktris polis-dedektif ya da prehistorik fosil-takip paleontolojisti olmak istemiş: "Aslında dedektif ya da paleontolojist olmak isterdim. Fosillerle çok ilgiliyim ve büyükleri bu kelimeyi bildiğimi söyleyerek etkilemeye çalışıyordum."

2010'da çekimlerine başlanan ve Eylül'de gösterime girecek olan korku-macera filmi 'Dream House'ta birlikte kamera karşısına geçen Rachel ve Daniel, Haziran ayında sadece 4 kişinin katıldığı bir törenle sessiz sedasız dünya evine girmişti.