PORSCHE'LA KENDİMİ ÖDÜLLENDİRDİM

Ünlü şarkıcı Alişan, programlardan kazandığı parayla aldığı yeni otomobiliyle yakın arkadaşı Demet Akalın'ı gezdirdi.

PORSCHE'LA KENDİMİ ÖDÜLLENDİRDİM

Fantezi müziğin ünlü sanatçısı Alişan, şimdiye kadar televizyonlara yaptığı programlardan kazandığı parayla kendisine 2009 model Porsche marka bir otomobil satın aldı. 120 bin Euro'ya (yaklaşık 250 bin lira) aldığı Carrera Turbo model otomobilini yakın dostu Demet Akalın'a gösteren Alişan, onunla birlikte boğaz turu yaptı.

Demet Akalın'ı gezdirdiği yeni otomobiliyle gazetecilere yakalanan Alişan, 'Bu otomobili almadan önce annemden izin aldım. Bunca zamandır sahnelerde ve müzik dünyasındayım. İlk kez kendimi ödüllendirip bu otomobili aldım. Çok mutluyum, Allah kaza bela vermez inşallah' dedi.

BATMADIK TAŞINACAĞIZ

Alişan, Macaristan da kriz nedeniyle dükkanını kapadı haberlerini yalanlayarak ' Evet o ülkede buradan çok kriz var ama bizim mağazamızın bulunduğu iş merkezinde kiraların yüksek olduğunu düşürülmesini istedik. Bize özel bir durum değildi genel olarak oradaki mağazalar bunu istedi. Kiraları düşürmedikleri için bizde mağazamızı başka bir yere taşıdık. Macaristan da işlerimiz devam ediyor zincirini bu yıl Türkiyeye de açacağız”dedi.