ÖZCAN'DAN RAKİPLERİNE AĞIR GÖNDERME!

Özcan Deniz'in 'delikanlılığın kitabını yazan Alişan' ile otel odası skandalına adı karışan Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan'ı hedef aldı...

ÖZCAN'DAN RAKİPLERİNE AĞIR GÖNDERME!

Bir dönemki dostlukları birkaç yıl önce düşmanlığa dönüşen Özcan Deniz ile Alişan, birbirine girdi.

Bu kez tartışmaya Nihat Doğan da katıldı. Kavga; yeni albüm çıkartan Deniz'in twitter'da yazdığı imalı sözlerle başladı. "Delikanlılığın kitabını yazan" ve "otel odaları fatihi" sözleriyle Alişan ile Doğan ve Yıldızhan'ı kasteden ünlü şarkıcıya yanıt sertti.

Söz hakkını Özcan Deniz gibi twitter'da kullanan Nihat Doğan'ın yazdıkları; yenilir yutulur cinsten değildi. Bu arada Deniz'in yeni albümünün çıktığı günlerde ve yeni filminin öncesinde böyle bir polemiğe girmesi; akıllara, "Özcan Deniz, reklam mı yapıyor?" sorusunu getirdi.

Şarkısı 'arabesk' bulunduğu için Kral TV'de yer alamayan Özcan Deniz'in twitter'daki şu sözleri; kavgayı başlattı: "Delikanlılığın kitabını yazdığını zannedenler ve otel odaları fatihleriyle aynı yere konulmak, trajikomik. Goethe'nin bir kitabını okuyorum. Gothe der ki; açlık, en akıllı balıkları bile oltaya getirir. Bu arada cevap vereyim; çok şeyle uğraşan insana, çok şey istemek yakışır."

Survivor Nihat Doğan, Özcan Deniz'in kendisini ima eden lafları üzerine twitter'da ateş püskürdü. Doğan'ın yazdıklarını sansürleyerek yayınlıyoruz: "Pantalon giyerek bir şeyleri gizlemeye çalışan, neşter imalatı, sonradan olma popçu! Her şeyle uğraşıp bir şey olamamaktansa; bir şeyle uğraşıp çok şey olmayı tercih ederim."

Deniz'le yıllardır düşman olan Alişan, şarkıcının sözlerine şöyle yanıt verdi: "Bir arkadaş Goethe okuyup coşmuş. Yazacaktım bir şeyler ama sen Goethe okumaya devam et. Okumak çok önemli, iyidir. Ama bir de okuduğunu anlamak daha önemli."