OSCARLI DJ RAVİ DRUMS BU GECE SORTİE’DE

Sekiz Oscar ödüllü “Slumdog Millionaire” filminin müzikleri hazırlayanlardan biri olarak 'en iyi film müziği' dalında Oscar ödülünü A.R. Rahman ile paylaşan Ravi Drum İstanbul’a yılın partisi için geliyor.

OSCARLI DJ RAVİ DRUMS BU GECE SORTİE’DE

Dünyanın en önemli, en çok talep gören celebrity ve VIP parti Dj’i Ravi Drums olağanüstü bir performans ve bugüne kadar Türkiye’de yaşanılmamış yepyeni bir eğlence konsepti için ilk kez ülkemize geliyor.

Müzikal hayatına başladığı 90’lı yıllardan bu yana, dünya eğlence endüstrisinin başkenti olarak bilinen Los Angeles’ta calışmalarına devam eden DJ Ravi, dans müziğine ve eğlence hayatına getirdiği radikal
değişiklik ve yenilikler sayesinde kısa sürede çok büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. ABD’nin en görkemli ve ışıltılı kulüplerinde performansını sergileyen DJ Ravi Drums, özellikle Hollywood’un en önemli
sanatçılarının özel partilerinde sahne alarak haklı bir üne kavuştu.

Hollywood Starlarının DJ’i Başta Cameron Diaz, Ben Affleck, Michael Jordan, Paula Abdul, Justin
Timberlake gibi dünya starlarının özel partilerinde çalan ve sergilediği inanılmaz görsel showlarıyla çok kısa süre içinde tüm ABD’nin tanıdığı bir isim haline gelen DJ Ravi Drums bu gece İstanbul’un en saygın gece kulüplerinden Sortie’de düzenlenen geleneksel Feel The World @ Sortie partileri kapsamında ilk kez Türkiye’ye gelerek Istanbul’da sahne alacak.