ORHAN PAMUK'UN SEVGİLİSİ AÇIKLADI!

Orhan Pamuk’la birlikte çekilen fotoğraflarından sonra cinsel içerikli eserleriyle adından söz ettiren Karolin Fişekçi, yaptığı açıklamalarla da son bir haftada çok popüler oldu.

ORHAN PAMUK'UN SEVGİLİSİ AÇIKLADI!

Ve aynı açıklamalar Fişekçi’nin başını hemcinsleriyle derde soktu. Karolin Fişekçi, sarf ettiği “En seksi sanatçıyım” sözüyle özellikle sosyal medyada kadınların tepkisiyle karşılaştı.

Kadınlar, “Kendini seks ilahesi olarak gösteriyor” dedikleri Fişekçi için ayrıca, “Sülüman’ın Hürrem’i Karolin ayrıca topları çok seven bir sanatçıdır”, “Seksi bir kadın. Seks dışında neyle ilgileniyor bilemiyorum” tarzında yorumlarla topa tuttular.

Kadın sorunlarına dikkat çekmek için dişiliğini kullandığını belirten Fişekçi ise hemcinslerinin kendisine haksızlık ettiğini dile getirdi. Eserlerinde cinselliği kullanmanın tarzı olduğunu söyleyen ressam, “Keşke birçok kadının da benim gibi kadınlığını keşfetme şansı olsa” diyerek cinselliği görsel malzeme olarak kullandığını belirtti.

Fişekçi, sözlerine şöyle devam etti: “Bazı şeylere dikkat çekmek isterken erkek bakışına göre kendimi kullanmışımdır; bu kırmızı hediye paketi gibi bir şey. Aslında hemcinslerim çok önemlidir benim için. 365 ağlayan kadın fotoğrafından oluşan bir duvar çalışmam olmuştu; biri de bendim. Her gün ne kadar çok kadın ağlıyor değişik sebeplerle. Ben dişiliğimi kullanıyorum, dikkat de çekiyorum. Keşke birçok kadının da benim gibi kendini ifade etme ve kadınlığını keşfedebilme şansı olsa.”