ORAY EĞİN'DEN AĞIR İTHAMLAR

Sivri dilli yazar Oray Eğin twıtter'daki sayfasında Haşmet Babaoğlu'na verdi veriştirdi.

ORAY EĞİN'DEN AĞIR İTHAMLAR

Hürriyet gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök, görevden ayrılmasından sonra yaptığı basın toplantısını 'That was a good life!' (Güzel bir hayattı!) cümlesiyle bitirmişti. Sabah gazetesi yazarı Haşmet Babaoğlu köşesinde Ertuğrul Özkök'ün bu cümleyi neden kullandığıyla ilgili birtakım yorumlarda bulunmuştu.

Köşesinde 'Bu kadar hayati bir anda ağzından Hollywood karakterlerine özgü laflar çıkan bir kişinin "buralı" gibi yaşadığını ve ülkede olup bitenleri "buralı" gibi değerlendirdiğini söyleyebilir miyiz?' diyen Babaoğlu'na cevap Akşam gazetesi yazarı Oray Eğin'in twitter hesabından geldi.

Eğin, "Bu haşmet gerçekten cahil ve zavallı... 'A good life'ın neyin referansı olduğunu dahi bilmiyor..." yazarak Babaoğlu'na ağır ithamlarda bulundu.

Özkök basın toplantısında bilindiği gibi 25 yıl boyunca Washington Post gazetesini yöneten ve emekliye ayrıldıktan sonra anılarını 'A Good Life- Newspapering and Other Adventures' isimli kitabında anlatan Ben Bradlee'ye bir gönderme yapmıştı.