ONUR TUNA,"KİMSE DÖRT DÖRTLÜK DEĞİL!"

'Hayat Devam Ediyor' dizisinin Sıraç'ından çarpıcı açıklamalar.

ONUR TUNA,"KİMSE DÖRT DÖRTLÜK DEĞİL!"

Hayat Devam Ediyor dizisinin başarılı oyuncusu Onur Tuna geçtiğimiz günlerde Marie Claire’e verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aşk hayatını anlatan Tuna, "Aşk üzerine tanımlama yapmamak lazım. Gelişine yaşamak lazım. Gelişine yaşıyorum aşkı. İletişim kuramadığım, duygusal ya da fiziksel olarak kendimi iyi hissetmediğim bir insanla birlikte olamam. Kimse de dört dörtlük değil. İnsanlar artıları görürler, bunlar hoşlarına gider ama eksileri gördüğün halde hala bir şeyleri paylaşmaya devam edebiliyorsan, bu güzel bir şey. Olay eksilerini görüp, onların alt metnini oluşturup, o insana hak vermekten geçiyor." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kız arkadaşından da bahseden yakışıklı oyuncu, "Yasemin profesyonel bir insan. 4-5 yıldır bu işi yapıyor. Bu konuda birbirimizi kıskanmak yerine, destek olmayı seçiyoruz. Birbirimize bakmaktansa, aynı yöne bakmayı tercih ediyoruz. Bunun işimizin bir parçası olduğunun o da ben de farkındayız. Bu farkındalıkla detaylara takılmak yerine işimize odaklanıyoruz. " dedi.